ZĪLĒŠANA: Uzdod jautājumu, aizver acis, un uzliec pirkstu! Lūk, kas tevi sagaida nākotnē!

Nostradamusa apļa skaitļu atšifrējums

  1. Viss notiks saskaņā ar plānu. Esi pārliecinātāks, lai pārvarētu visus šķēršļus un atrisinātu problēmas maksimāli īsā laikā. Veiksme ir ar tevi, pat ja tev liksies, ka tā nav.
  2. Kāds tev lieks riteņos šķēršļus. Cilvēks vai grupa cilvēku ir noskaņoti negatīvi attiecībā pret tevi. Tas var radīt tev problēmas.
  3. Viss būs pilnīgā kārtībā. Nebaidies rīkoties, centies visu paspēt un ķeries klāt iemīļotajai lietai. Tas, ko tu vēlies vairāk par visu, jau ir ļoti tuvu, pat ja tu to nepamani.
  4. Šajā periodā uzmanīgi apejies ar cilvēkiem. Tev var melot vai izlikties, tāpēc esi īpaši uzmanīgs. Nedod tukšus solījumus – meli tevi neglābs.
  5. Tu pārāk ātri sāc pārdzīvot par savu jautājumu. Tajā sfērā, kas interesē tev vairāk par visu, ir daudz nekonkrētību. Nesteidzini notikumus un centies biežāk meklēt palīdzību pie citiem cilvēkiem.
  6. Parādi visiem sava rakstura spēku un nepalaid lietas pašplūsmā. Bezdarbība šajā periodā ir pats sliktākais ienaidnieks laimes. Konfliktu situācijās iz ieteicams izvairīties no bailēm un nepārliecības.
  7. Tevi gaida panākumi. Uzticies savai intuīcijai un apkārtējo cilvēku viedoklim. Viss būs tev labvēlīgi.
  8. Šis laika periods būs piepildīts ilūzijām, tāpēc viss ies ne tik gludi kā tu sagaidi.
  9. Lai sasniegtu mērķi, atlicis pielikt tikai nedaudz pūļu. Tagad galvenais – neatlaist vadības grožus un saglabāt mieru.
  10. Veiksme nāk pie tevis. Pat ja uz sekundi tev liksies, ka kaut nav tā kā vajag, tā ir tikai izturības pārbaude. Visums cenšas darīt visu tavā labā, tāpēc nepamet lietu pusceļā.
  11. Atmet ļaunu rīcību un skaudību, un tāpat sargies no cilvēkiem, kuri izjūt šādas jūtas pret vei. Iesaka izmantot neuzlaužamu amuletu, kurš pasargās no skaudības un problēmām.
  12. Tevis interesējošā sfērā iespējami neticami pavērsieni. Negaidītas veiksmes vai neveiksmes iespējamība ir gandrīz vienāda. Izvairies no tukšiem pārdzīvojumiem.
  13. Mācies no savām kļūdām. Šis periods var uzdāvināt tev nenovērtējamu pieredzi, bet tava gudrība palielināsies. Seko visam, kas notiek tev apkārt.
  14. Iespējams jebkāds iznākums. Vilšanās var tevi sasniegt pašā nepiemērotākajā brīdī. Pievērs uzmanību sīkumiem un cilvēkiem, kuri regulāri atrodas tev līdzās.
  15. Tavas vēlēšanās materializēsies, un viss izdosies, bet nedaudz citādāk nekā tu biji iztēlojies.
  16. Tevi sagaida visnotaļ negaidīts likteņa pavērsiens, tāpēc nepievērs uzmanību apkārtējo cilvēku viedoklim. Viņiem var nebūt taisnība, bet sirds tev nekad nemalos.
  17. Biežāk rīkojies saskaņā ar sirdsapziņu un bez egoisma. Pretējā gadījumā plāni sabruks, turklāt neatgriezeniski.
  18. Izzini visu, kas notiek apkārt. Nekādā gadījumā nepieņem steidzīgus lēmumus, jo no katra no tiem būs atkarīgs ļoti daudz kas.
  19. Šis periods paies diezgan ātri un nemanot. Iespējams tev būs garlaicīgi. Nekādu pēkšņu spilgtu notikumu nenotiks.
  20. Nejaušību šajā periodā nebūs. Viss būs atkarīgs tikai no tevis un tā, kādus lēmumus tu pieņemsi.
  21. Veiksme ir tavā pusē, tāpēc neatkāpies atpakaļ. Tev viss izdosies.

Pievienot komentāru