Pilnmēness negatīvi ietekmē tieši šīs 3 zodiaka zīmes

Ir zināms, ka Pilnmēness pats par sevi jau izraisa gana lielu sajukumu! Bet šoreiz tas atstās īpaši negatīvu ietekmi uz šīm trim zodiaka zīmēm!

Dvīņi

Šī ir zodiaka zīme, kura ir visaizrautīgākā lēmumu pieņemšanā. Tāpēc, ka viņi lietas pārbauda divreiz, viņi vairāk vai mazāk vienmēr pieņem labāko lēmumu. Pilnmēness enerģija šoreiz var radīt divkāršu pārbaudi  un vilcināšanos, jo būs jūtama emocionāla iejaukšanās. Šajā laikā var parādīties vecs, neobjektīvs viedoklis un sabojāt darījumu. Neaizmirsti par pacietību, kā arī par racionalitāti.

Skorpions

Skorpioni ir zināmi ar savu kaislību. Tā patiešām padara viņus par vieniem no lieliskākajiem māksliniekiem un aktieriem visā pasaulē. Bet tā pati kaislība reizēm sagrauj viņu privāto dzīvi. Viņi ir pārāk apsēsti ar cilvēkiem. Un tā nav vienkārši izsekošana vai kāda konkrēta uzvedība. Viņi neredz acīmredzamas kļūdas, kuras paši veic.

Un tā, kas notiek, kad tava apsēstība apvienojas ar pilnmēness enerģiju?

Ļauni nolūki. Tas ir savā ziņā psiholoģisks jautājums, kurš liek cilvēkiem pāriet no romantiska partnera pie mīļākā. Tu patiešām to nevēlies.

Tomēr vienas zāles pret to ir: paškontrole. Ja tev nepieciešams atpūsties no romāna, tad to vienkārši dari.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri kopumā ir diezgan izvairīgi, jo viņu daba tek kā ūdens, kas raksturo viņu zīmi. Padoms tev, dari to, kas tev patiešām patīk! Tevi sagaida grūti laiku, bet arī tas pāries!

Pievienot komentāru