ZĪLĒŠANA: Uzdod jautājumu, aizver acis, un uzliec pirkstu! Lūk, kas tevi sagaida nākotnē!

Nostradamusa aplis ir vienkāršs zīlēšanas veids, ar kura palīdzību var noteikt, kas tevi sagaida tuvā nākotnē. Tev būs nepieciešama ne vairāk par minūti, lai uzzināt, kas notiks šodien, rīt vai pēc nedēļas.

Nostradamusa aplis nav jauns zīlēšanas veids. Tam ir jau vairāki simti gadu. Protams, tas nemitīgi uzlabojas, bet būtība paliek nemainīga. Tāpēc, ja vēlies uzzināt likteni ar jaunu metodi, tev palīdzēs Nostradamusa aplis.

Kā zīlēt pēc Nostradamus apļa

Nostradamus bija reāls cilvēks, kurš dzīvoja Francijā 16.gs. Viņa pareģojumi piepildās līdz pat šai dienai. Vienīgais, kas par viņu ir zināms – viņš aizrāvās ar astroloģiju un alķīmiju, bija ārsts un mīlēja visu neparasto.

Viņš bija dzejnieks un rakstnieks, viņam bija gan ievērojami draugi, gan ienaidnieki. Pēc sevis viņš atstāja vienu vienkāršu metodi, kuru varēja izmantot ikviens, un visticamāk arī pats Nostradamus to izmantoja periodiski. Nostradamusa aplī ir 21 skaitlis. Katrs no skaitļiem palīdzēs tev uzzināt, kas tevi sagaida nākotnē.

Iepazīsties ar skaitļu atšifrējumu, lai saprastu, kāds jautājums jāuzdod. Piemēram: “Kas mani sagaida mīlas lietās nākamajā nedēļā?”, “Kas notiks darbā rīt?”.  Mēģini izvairīties no konkrētības un tādiem jautājumiem kā: “kad?”, “kāpēc?”, “cik?”, vai arī jautājumus, uz kuriem ir atbildes “jā” vai “nē”. Koncentrējies uz īslaicīgiem brīžiem.

Tev nepieciešams aizvērt acis un vilkt ar pirkstu pa sava datora monitoru, lai izvēlētos skaitli, kurš dos tev atbildi. Ja tavs jautājums bija par dzīvi kopumā, šādu zīlēšanu vai veikti tikai vienu reizi – tikai pirmajā reizē iegūsi pareizo atbildi. Ja tu jautāji par nākamo dienu, tad atkārot zīlēšanu var jau nākamajā dienā. Ja tevi interesē tuvākā nedēļa, tad atkal zilēt var tikai tad, kad pagājusi noteiktā nedēļa.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru