Zodiaka zīmes mīlestībā – Kā zvaigznes ietekmē jūsu attiecības

 

Jaunava

Jaunavas ir briesmīgi piekasīgas un prasīgas, bet seksā ir gatavas darīt visu partnera labā. No jums prasīs tikpat daudz, cik dos Jaunavas. Jaunavas ir ļoti nesavtīgs, viņam bez problēmām var palūgt palīdzēt. Ideālais partneris jaunavai ir taisnīgs un stingrs cilvēks.

Svari

Svari ir vislīdzsvarotākā Zodiaka zīme. Viņi var izteikt sejā visu pat visbargāko kritiku, tikai, ja tā ir attaisnota. Viņi vienmēr apsver savu rīcību, bieži ir izklaidīgi. Svari ir uzmanīgi pret detaļām un prasībām, no kurām vienmēr sagaida rezultātu. Viņi novērtē labas manieres un laipnību. Viņi nemāk aplidot, tiesa viņi ir lieli romantiķi, un vēl ļoti neparedzami.

Skorpions

Skorpioni attiecībās ir diezgan sarežģīti. Viņi ir greizsirdīgi, aizdomīgi, viņiem patīk manipulēt. Reti, kurš iztur blakus Skorpionam, bet darbā viņi ir ļoti veiksmīgi.

Strēlnieks

Strēlnieki ir ļoti pievilcīgi un sabiedriski cilvēki. Viņi ir ļoti tieši, bet arī kritiski pret sevi. Strēlnieki ļoti rūpējas par sevi un par savu ārējo izskatu. Viņi ir ļoti ugunīgi un uzmanīgi attiecībā pret partneriem. Strēlnieki ir ļoti piesardzīgi ar komunikāciju. Izveidot attiecības Strēlniekam ir gluži kā uzcelt māju: daudz darba, bet rezultāts būs iespaidīgs.

Mežāzis

Mežāži attiecībās ir ļoti stabili un uzticīgi savai pasijai, viņi zina, ko grib. No viņiem nevajadzētu gaidīt negaidītus un neparedzamus pārsteigumus. Mežāži vienmēr iestājas par ilgstošām un stabilām attiecībām. Tiesa, bieži vien viņi iekrampējas attiecības, kuras sevi jau ir izsmēlušas. Bieži vien izšķirties ar Mežāžiem ir gandrīz neiespējami.

Ūdensvīrs

Šie ir dīvaini un radoši cilvēki, kuriem ir lieliska humora izjūta un fantāzija. Viņiem ļoti patīk nodarboties ar seksu nestandarta vietās. Ūdensvīri ir ļoti pašpietiekami, tāpēc jūsu attiecības vairāk līdzināsies draudzībai. Dzīvot ar viņu ir viegli, bet sekss ir pilns ar eksperimentiem.

Zivis

Tie ir ļoti jūtīgi un uzticīgi cilvēki. Zivis ir ļoti viegli sākt žēlot, nav izslēgts, ka jūs uzturēsiet attiecības ar Zivīm vien tāpēc, ka jums būs “žēl viņus pamest”. Zivis ir gatavas uz visu, lai darītu partneri laimīgu, tomēr viņiem patīk visu kontrolēt vai arī pamācīt. Ja jūs esat nolēmis šķirties no Zivīm, labāk nomainiet adresi un telefona numuru, jo viņi vēl ilgi jūs neliks mierā.

Avots:

Pievienot komentāru