Zodiaka zīmes mīlestībā – Kā zvaigznes ietekmē jūsu attiecības

Ne visi cilvēki tic horoskopiem, tomēr nav iespējams noliegt Zodiaka zīmju ietekmi uz mūsu dzīvi. Ja ticam astrologiem, tad mūsu dzimšanas datums ietekmē mūsu raksturu, līdz ar to arī mūsu attiecības. Uzziniet, kādas zvaigznes ietekmē jūsu attiecības.

Auns

Auni ir ambiciozi un reizēm pat agresīvi, bet ļoti mērķtiecīgi. Vīrieši-auni ir gatavi uz visu, lai pierādītu savu izcilību un iekarotu meiteni. Tāda uzspīlēta uzvedība bieži vien beidzas ar pārlieku uzstājību par seksu bez prezervatīva. Auni ļoti mīl riskēt kaut kā jauna labad. Viņi reti ir uzticīgi un ar grūtībām atzīst savas kļūdas.

Vērsis

Vērši ir gluži kā buļļi – spītīgi un uzstājīgi. Tādi vīrieši ir uzticami mīlnieki, kuri kaislīgi jūs iekāros, ties dažreiz viņš var pārvērsties par mammīti. Sieviete-vērsis var ķerties pie grūtniecības plānošanas, ja nepieciešams. Tiesa, dažreiz Vērši ir ļoti slinki un viņiem ir vajadzīgs kārtīgs spēriens.

Dvīņi

Dvīņi – tie ir burtiski divi cilvēki vienā. Tādiem cilvēkiem ir raksturīga divdabība. Viņi ir ļoti enerģiski un labi mīlnieki. Dvīņiem ļoti patīk dziļas, izjustas sarunas, viņi burtiski dzīvo tajās.  Viņi vienmēr kritīs uz nerviem, tomēr, ja jūs esat gatavi to pieciest, jūs gaida lielisks sekss. Bet labāk lieku reizi padomāt, pirms uzsākt attiecības ar Dvīņiem.

Vēzis

Vēži ir neticami mierīgi un jūtīgi cilvēki, kuriem ļoti patīk romantika un ilgstoša priekšspēle. Ja jūs meklējat spontanitāti un pārsteigumus, tad Vēzis nav jūsu partneris. Viņi nelauž sirdis, viņi ir gatavi jūs grūtā brīdī atbalstīt. Savstarpējās attiecības Vēžiem ir svarīgākas par seksu.

Lauva

Lauvām nepieciešama uzmanība un cieņa karaliskā garā. Viņiem patīk eksperimenti, patīk glaimi, lai cik komplimentus jūs Lauvai arī neizteiktu – viņiem vienalga ir par maz. Lauvām patīk interesanta laika pavadīšana, tāpēc ar viņiem nekad nebūs garlaicīgi, bet pieradināt Lauvas nav iespējams.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru