Zodiaka zīmes un manipulēšana – kurām šī lieta padodas vislabāk?

Noskaidro, kāda veida manipulators ir katras zodiaka zīmes pārstāvis!

Auns

Apzinātais pārpratējs. Auns izliksies par nevainīgu jēriņu tavā priekšā, bet tev aiz muguras viņš sagrozīs tevis teikto, interpretējot to sev par labu. Auns izplatīs nepareizu informāciju un, kad tiks pieķerts izliksies, ka nav tevi līdz galam sapratis. Viņš apzināti parādīs tevi sliktā gaismā, lai sakūdītu visus pret tevi.

Vērsis

Vienaldzīgais. Vērsis distancēsies no tevis, liekot tev minēt, ko esi izdarījis sliktāk nekā pienāktos. Tas ļauj Vērsim iegūt tīkoto uzmanības devu, kā arī viņš šādā veidā liks tev darīt jebko, ko vēlas. Tādējādi Vērsis cenšas kontrolēt savu “upuri”.

Dvīņi

Vairākkārtējs pārkāpējs. Dvīņi ir gatavi izmantot jebkuras metodes, lai panāktu to, ka tu dari tieši to, ko viņi vēlas. Viņuprāt, jebkuras metodes ir attaisnojamas kārotā iegūšanai. Dvīņiem piemīt īpašs talants dabūt to, ko viņi kārojuši.

Vēzis

Spēcīgs atkarīgais. Vēzis liek citiem domāt, ka ir bezpalīdzīgs un neaizsargāts. Diemžēl daudzi nemaz nenojauš, ka šīs zīmes pārstāvis to izmantos savā labā, lai dominētu attiecībās. Viņi sūta apzinātu vēstījumu “nepievil mani”, ko cilvēks ir gatavs ņemt vērā jebkurā situācijā.

Lauva

Atspoguļotājs. Lauva savās acīs ir ideāls, bet lūkojoties uz citiem viņš saskata ne mazums trūkumu. Lauva neuzņemas atbildību par savu rīcību, jo uzskata, ka nekad nekļūdās. Lauva māk lieliski izmantot negatīvismu, to pavēršot pret kādu citu, kas viņiem pašiem liek izskatīties pēc mīļiem eņģelīšiem.

Jaunava

Šantažētājs. Jaunava labi zina visus tavus noslēpumus un vājības, turklāt viņa to visu ir gatava izmantot pret tevi pašu. Viņa ir tā, kura zina visu par visu un tieši Jaunava būs gatava šantažēt, līdz piekritīsi dancot pēc viņas stabules. Viņai patīk tai, kura visu kontrolē.

Svari

Flirtētājs. Svari visu savu dzīvi pavada koķetējot, lai iegūtu to, ko viņi vēlas. Svari vēlas atrasties pielūdzēju pulka vidū un tikt apbrīnoti. Tajā pašā laikā, viņi nevēlās ar citiem dalīties jūtās un vajadzībās. Šajā zīmē dzimušais koķetēs, lai tiktu pie dažādiem labumiem, kā arī, lai izvairītos no neērtām situācijām, daudzi prātos, kā gan viņam tas tik veiksmīgi izdevies.

Skorpions

Vainas apziņas sējējs. Skorpions var paveikt visu, ko iecerējis izmantojot simpātijas un vainas apziņu. Šīs zīmes pārstāvis spēj tēlot upuri, kad tas vajadzīgs, bet viņam riebjas, ja viņš tiek žēlots bez vajadzības. Viņš labi zina, ka cilvēki steigsies viņam palīgā un rīkosies tā, ka viņš gribēs.

Strēlnieks

Pastāvīgais upuris. Strēlnieks vienmēr atradīs veidu, kā tēlot upuri. Viņš nekad ne pie kā nebūs vainojams, jo Strēlnieks vienkārši neļauj sevi pie kā vainot. Tas nozīmē, ka vienmēr vainīgs būs kāds cits, tieši tādēļ attiecībām ar Strēlnieku ir tendence kļūt toksiskām.

Mežāzis

Lamu vācele. Mežāzis izliks pret tevi visas savas dusmas, pēkšņi uzsprāgstot. Savas ekspresīvākas jūtas Mežāzis tur dziļi sevī, tieši tādēļ, tās kādā mirklī nāk ārā kā vulkāna izvirdums. Tas attur no jautājumu uzdošanas, vislabāk šādā brīdī ļaut Mežāzim nomierināties.

Ūdensvīrs

Sāncensības eksperts. Ūdensvīrs izmanto asas piezīmes un kritiku, lai pie vietas noliktu jebkuru oponentu, parādot, ka viņš ir pārāks par citiem un zina vairāk. Ūdensvīram nebūs patīkami to dzirdēt, bet viņam vajadzētu saprast, ka arī citi cilvēki var būt gudri un talantīgi.

Zivis

Attiecību grāvējs. Zivis par katru cenu cenšas citus cilvēkus dabūt savā pusē, tajā pašā laikā, ja viņām kas nebūs pa prātam, Zivis nevilcināsies tevi noniecināt un zaimot. Šīs zīmes pārstāvis ir spējīgs sanaidot labākos draugus un izjaukt spēcīgas ģimenes. Svešu attiecību iestūrēšana nemierīgos ūdeņos Zivīm tāds nieks vien ir.

Pievienot komentāru