Zodiaka zīmes un mīlestība – kāds katrs ir attiecībās?

LAUVA

No ārpuses varētu šķist, ka Lauvai nav vajadzīgs pilnīgi neviens, tomēr patiesībā viņa ir ļoti jūtīga un romantiska – viņai noteikti ir vajadzīgs mīlestības objekts, kas uztur pie dzīvības. Lauva ir mazliet sarežģīta, bet tajā pašā laikā ļoti jautra un mīloša. Viņas otrajai pusītei ir jābūt ļoti stiprām jūtām pret Lauvu, citādāk tur nekas nesanāks.

JAUNAVA

Viņa ir ļoti atklāta un uzticama – tas nozīmē, ka vari dalīties ar saviem tumšākajiem, dziļākajiem noslēpumiem un būt drošs, ka viņa tos paturēs pie sevis un nerunās tev aiz muguras. Jaunavas tiecas pēc old-school mīlestības – viņa grib, lai viss ir romantiski, kā no pasakas. Tieši tādēļ viņa ir ļoti izvēlīga, un ikviens neatbildīs viņas noteiktajiem standartiem.

SVARI

Viņu tumšākais noslēpums ir tas, ka viņi sirdī jūtas vientuļi, tādēļ Svariem ir tendence meklēt mīlestību tur, kur tās nemaz nav, esot kopā ar cilvēkiem, ar kuriem nav nekādas nākotnes. Viņiem dzīvē ir vajadzīgs balanss, tomēr gaidīt viņiem nepatīk, tieši tādēļ tiek pieņemti nepareizie lēmumi. Tomēr tad, kad Svari sāk kļūt pieaugušāki, šī problēma paliek pagātnē.

SKORPIONS

Kā jau Skorpions, viņš noslēpumā patur diezgan daudz lietu, un tas viņu ļoti apmierina. Nemaz nevajag brīnīties, ka pavisam elementāra cilvēka iepazīšana Skorpiona gadījumā prasīs daudz laika, jo viņš nevēlas būt viegli “atkožams”. Ja jūti, ka viņš sāk savus noslēpumus atklāt, tad tu ej pareizajā virzienā.

STRĒLNIEKS

Viņš necieš praktiski nekādus ierobežojumus, tādēļ Strēlniekam ir grūti pieņemt jebkādus lēmumus – vai nu tie ir saistīti ar mīlestību vai ko citu – nav svarīgi. Viņš vēlas būt brīvs, bezatbildīgs un dzīvot “uz pilnu klapi”. Strēlnieks dažkārt ir pārāk impulsīvs, kas noved pie tā, ka viņš runā vairāk nekā dara.

MEŽĀZIS

Viņš ir ļoti sabiedrisks cilvēks, labi padodas vadīt un komandēt, bet pašam gan pakļauties vadībai ir grūti. Viņam ir ļoti pozitīva humora izjūta un spontānā puse. Ne bieži, bet viņš ir gatavs iesaistīties dažādos piedzīvojumos, un viņš tiem būs viens no labākajiem kompanjoniem. Mežāzis rūpīgi izvēlas draugus, kuram katram viņa dzīvē nav vietas.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīram ļoti nepatīk zaudēt pacietību, vienmēr vēlas, lai viņi tiek uzskatīti par mierīgiem un bezrūpīgiem cilvēkiem. Bieži noslēdzas no ārpasaules un klusībā pārdzīvo par lietām, kas viņus padara nelaimīgus, tomēr nevienam šos pārdzīvojumus neļaus ieraudzīt. Ūdensvīrs nav “bezssirdīgs”, viņš vienkārši dažkārt izvēlas sirdi “nolikt malā”.

ZIVIS

Ja viņas sev nav nospraudušas nekādas robežas, tad viņas ir ļoti viegli ievainojamas. Zivis cenšas tēlot nepieejamas un spēcīgas, tomēr ir vienas no maigākajām Zodiaka zīmēm. Zivs partnerim ir jābūt ļoti uzticīgam un rūpīgam, jo Zivs sirdi ir ļoti viegli ievainot – un šie ievainojumi atstāja pamatīgas rētas uz ilgu laiku.

Pievienot komentāru