Zodiaka zīmes un mīlestība – kāds katrs ir attiecībās?

Uzzini kaut ko jaunu!

AUNS

Viņa vēlme vienmēr būt pirmajam bieži vien rezultējas tajā, ka viņš sāk kļūt atkarīgs no cilvēkiem, kurus viņš mīl. Tomēr, vai otrs to zina? Nē. Auns nekad neizrādīs, cik ļoti no kāda viņš ir atkarīgs un cik ļoti viņam ir vajadzīga šī cilvēka mīlestība. Tas ir kaut kas, kas pašiem ir jāatklāj.

VĒRSIS

Vērsis ir ļoti fizisks un viņš mīl lietas, ko var uztvert ar savām maņām. Viņš reti kad ir ļoti prasīgs pret kādu cilvēku, atskaitot uzticības ziņā – tā viņam ir ļoti svarīga. Vērsim ir ļoti vardarbīgs temperaments, tomēr to var redzēt tikai tad, ja viņš tiek izprovocēts – un tas nav no tiem labākajiem skatiem, tādēļ neieteiktu mēģināt.

DVĪŅI

Dziļi sirdī Dvīņiem ir ļoti liela vajadzība pēc mīlestības, tomēr viņi šajā ziņā ir piesardzīgi, jo nevēlas tikt sāpināti. Dvīņu domas un sajūtas ir ļoti mainīgas – vienā brīdī viņi jutīs to, otrajā jau pilnīgi kaut ko citu, tādēļ uz viņiem ir grūti paļauties. Tā kā Dvīņi ir ļoti sabiedriski, varētu šķist, ka viņi atklāti pauž savas jūtas, tomēr tās ir noglabātas dziļi, dziļi.

VĒZIS

Vairāk par visu Vēzis baidās tikt sāpināts – un tieši šīs bailes viņu padara viegli ievainojamu. Vēzim piemīt tendence slēpt savu ievainojamību, tādēļ viņa patiesās jūtas bieži vien ir ļoti grūti saprast. Tad, kad viņš otra cilvēka klātbūtnē būs sācis justies gana komfortabli un droši, viņš “atlaidīs” savas bailes un centīsies uzticēties, tādēļ cilvēkiem jābūt ļoti pacietīgiem.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru