Zodiaka zīmes un talanti – kas katram padodas?

VĒZIS – ļoti talantīgi cilvēki

Vēži ir ļoti talantīgi, taču, neskatoties uz to, sevis meklējumos viņi bieži vien pavada ļoti daudzus gadus, tāpēc, kā likums, viņi ar to visu tiek skaidrībā tikai ap gadiem trīsdesmit!

  • Viņi var būt ļoti talantīgi aktieri, mākslinieki, mūziķi un rakstnieki. Vēži ir sentimentāli un jūtīgi, ļoti dziļi izjūt gan katru savas, gan arī apkārtējo cilvēku dzīves notikumus. Šī rakstura iezīme palīdz viņiem notvert iedvesmu. No Vēžiem var sanākt arī lieliski žurnālisti un komentētāji, jo, kā likums, viņu skatījums uz kādu konkrētu situāciju vienmēr ir ļoti objektīvs, turklāt viņi pilnīgi noteikti nebaidās no tā, ka sabiedrība viņu viedokli varētu uztvert visnotaļ negatīvi.
  • Vēžiem ir ļoti labi attīstīta stila izjūta, tāpēc viņi var kļūt par veiksmīgiem dizaineriem un stilistiem. Dabiskais instinkts viņus pieviļ ļoti reti, tāpēc, sekojot savai intuīcijai, izcilajai gaumei un nepieciešamajām zināšanām, Vēži noteikti sevi var realizēt dizaina un skaistuma jomā.
  • Kā izrādās, bieži vien šīs zīmes pārstāvjiem piemīt arī ekstrasensorās spējas, tāpēc, ja šie cilvēki šīs spējas attīstīs tālāk, viņi noteikti var kļūt arī par slaveniem dziedniekiem un ekstrasensiem. Vēži redz cilvēkiem cauri, tāpēc viņu pirmais iespaids par kādu cilvēku vienmēr ir ļoti precīzs. Viņiem bieži vien ir arī ļoti labi attīstīta intuīcija, turklāt diezgan bieži viņiem rādās pravietiski sapņi.
  • Sfēras, kurās Vēži sevi varētu realizēt, ir ļoti daudz. Viņi lieliski tiktu galā ar skolotāja vai psihologa profesiju, jo viņiem patīk sadarboties ar cilvēkiem, atklāt jaunas viņu personības puses un palīdzēt risināt viņu problēmas.
  • Vēžiem ļoti piemērotas ir arī profesijas, kas saistītas ar finansēm, tāpēc viņi labus panākumus var gūt arī kā ekonomisti un grāmatveži.
  • Ļoti daudzu šīs zīmes pārstāvjus piesaista pavāra, dārznieka un ārsta profesija, bet tieksme pēc jauniem atklājumiem un ceļojumiem bieži vien viņus noved līdz pilotu, jūrnieku un stjuaršu profesijām.

 

LAUVA – ļoti šarmantas personības

Lauvas ir ļoti talantīgas dabas cilvēki, tāpēc viņi sevi var izpaust ļoti dažādās darbības sfērās, izņemot tajās, kas saistās ar pasīvu darbu. 

  • Šos cilvēkus gaida panākumi politikā, jo viņiem patīk būt uzmanības centrā diskutēt, pieņem lēmumus un dot pavēles, turklāt palīdzēšana cilvēkiem viņiem sagādā gandarījuma sajūtu, tāpēc no viņiem var sanākt diezgan labi politiķi un amatpersonas.
  • Lauvas ir pārliecinātas par sevi, uzticamas, aktīvas un dzīvespriecīgas, tāpēc lieliski tiks galā arī ar pedagoga profesiju. Kā likums, šādus skolotājus bērni mīl un ciena, bet Lauvām tieši tas arī ir vajadzīgs – justies vajadzīgām!
  • Šajā zīmē dzimušie mīl sabiedrību un vēlas atrasties tās uzmanības centrā, tāpēc viņiem noteikti ir vērts padomāt par aktiera vai mūziķa karjeru, jo, kļūstot slaveni, viņi iegūs visu to, par ko vienmēr ir sapņojuši, turklāt Lauvas noteikti ir apveltītas arī ar aktiera talantu, tāpēc šie cilvēki tiks galā ar jebkuru lomu un pielāgosies jebkuram personāžam.
  • Arī bizness Lauvām izdodas, jo šajā zīmē dzimušie ir ļoti neatlaidīgi, viņi prot riskēt un pieņemt svarīgus lēmumus, turklāt šīs zīmes pārstāvjiem veicas arī finansiālajā jomā, jo Lauvas apzinās naudas vērtību un dara visu iespējamo, lai nauda strādātu viņu labā, nevis otrādi.
  • Šie cilvēki ir lieliski organizatori un vadītāji. Viņiem patīk komandēt un pieņemt atbildīgus lēmumus, taču tajā pašā laikā Lauvām izveidojas ļoti labs kontakts ar saviem padotajiem, kuru acīs šīs zīmes pārstāvji ir ļoti labsirdīgi un lojāli priekšnieki.
  • Lauvām ir arī ļoti laba gaume, tāpēc šajā zīmē dzimušiem var sevi realizēt arī dizaina un skaistuma sfērā – kā stilisti, frizieri, interjera dizaineri.

 

JAUNAVA – Cilvēki, kuri izvēlas prestižas profesijas

Jaunavas no pārējām zodiaka zīmēm atšķiras ar ļoti praktisku un racionālu prātu, tāpēc darbības sfēras, ko izvēlas šīs zodiaka zīmes pārstāvji, pārsvarā nes īpašu labumu sabiedrībai, ir prestižas un finansiāli izdevīgas. 

  • Tā kā Jaunavas bieži vien pievērš lielu uzmanību savai veselībai, no viņām var sanākt lieliski farmaceiti un ārsti. Viņas mīl palīdzēt citiem cilvēkiem un uzvedināt viņus uz pareizā ceļa, tāpēc ļoti daudzi šīs zīmes pārstāvji nopietni aizraujas ar psiholoģiju un kļūst par talantīgiem psihologiem un psihoanalītiķiem. Viņiem ir ļoti interesanti sazināties ar cilvēkiem no dažādām sociālajām grupām, turklāt sarunas procesā Jaunavas ļoti ātri var radīt otra cilvēka psiholoģisko portretu un izmantot to savām vajadzībām.
  • Ņemot vērā to, ka Jaunavas ir ļoti izlēmīgas, ar tieksmi uz pašanalīzi un praktiskas, viņas ļoti lielus panākumus var sasniegt arī biznesā. Šīs zīmes pārstāvji katrai lietai pieiet ļoti nopietni un katru savu lēmumu kārtīgi apdomā, tāpēc vienīgais, kas viņus var pievilt – nespēja uzņemties risku. Savu konservatīvo uzskatu dēļ, Jaunavas var palaist garām kādu labu iespēju.
  • Jaunavas nebaidās no monotona darba, tāpēc viņas ļoti veiksmīgi var tikt galā gan ar sekretāra, gan administratora, gan metodista pienākumiem, turklāt šīs zīmes pārstāvjiem ļoti patīk ieviest it visā savu kārtību, tāpēc arī darbs ar datu bāzēm, katalogiem un dokumentu arhīviem viņiem būs pašā laikā.
  • Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā zīmē, nebūs piemēroti tādām darbības sfērām, kas prasa patstāvīgu lēmumu pieņemšanu un iniciatīvas uzņemšanos, jo pēc dabas Jaunavas noteikti nav līderes, taču viņas ir ļoti punktuālas, organizētas, disciplinētas un taktiskas.
  • Jaunavām ir arī spēcīgas iemaņas lietišķajā mākslā, tāpēc viņas sevi var realizēt arī dizaina sfērā, turklāt viņām ir arī laba gaume, tāpēc viņas bez lielām grūtībām varētu būt arī interjera dizaineres.
  • Ļoti labi šīs zīmes pārstāvjiem sokas arī zinātnes jomā, jo viņi ir apveltīti ar elastīgu domāšanu un augstu inteliģenci. Bieži vien jau agrā vecumā Jaunavas aizraujas ar svešvalodu apguvi, matemātiku un psiholoģiju. Viņām patīk izzināt pasauli, tās kultūru un vēsturi.

 

SVARI – cilvēki, kuri tiecas pēc slavas

Cilvēki, kuri dzimuši šajā zīmē, ir apveltīti ar ļoti daudziem talantiem, tāpēc viņi var sasniegt labus panākumus ļoti daudzās jomās, ko lielā mērā ietekmē tas, ka Svariem ir divas dabas.

  • Arī mākslā Svari var gūt panākumus, jo viņiem ir ļoti laba stila izjūta, tāpēc šīs zīmes pārstāvji savu māksliniecisko potenciālu var realizēt gan glezniecībā, gan mūzikā, gan literatūrā, gan arī teātrī. Svari ir cilvēki, kuri ļoti ātri ar kaut ko aizraujas, tāpēc reizēm viņi nodarbojas ar vairākiem mākslas veidiem. Īpaši viņus piesaista lietišķā māksla – viņi var gūt panākumus kā frizieri, apģērba un interjera dizaineri, kā arī rotaslietu veidotāji. Svariem patīk, ja viņu talants tiek slavēts, tāpēc viņi vienmēr cenšas nodarboties ar to, kas var atnest ne tikai labus ienākumus, bet arī atzīšanu un slavu.
  • Svari mīl palīdzēt cilvēkiem. Viņiem šķiet interesanta pati cilvēka eksistences būtība, cilvēka attīstība un psiholoģija, tāpēc viņi var kļūt par ļoti talantīgiem psihologiem. Jau no dabas viņiem ir dota kāda ļoti īpaša spēja – klausīties saprast, meklēt patiesību un izdarīt secinājumus, viņi var kļūt par lieliskiem psihoanalītiķiem.
  • Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt vēl kāda apbrīnojama spēja – viņi var atrast kontaktu gandrīz ar jebkuru cilvēku. Tas viņiem noder pedagoģijas jomā, jo skolotāji – Svari lieliski tiek galā ar bērniem – viņiem uzticas ne tikai skolēni, bet arī bērnu vecāki un kolēģi.
  • Svariem piemīt ļoti labas oratora dotības, tāpēc viņi var gūt panākumus arī jurisprudencē. No viņiem var sanākt ļoti talantīgi un godīgi tiesneši, advokāti un prokurori. Šīs zīmes pārstāvji ir īsti diplomāti – viņi var atrisināt jebkuru konfliktu un atjaunot taisnīgumu.
  • Svari var izveidot arī visnotaļ veiksmīgu karjeru sportā. Parasti viņi izvēlas ļoti skaistus sporta veidus – piemēram, vingrošanu, sporta dejas vai daiļslidošanu, turklāt šīs zīmes pārstāvji ir apveltīti ar lielu gribasspēku un labu fizisko izturību.
  • Ļoti labi parādīt sevi viņi var arī zinātnē un profesijās, kas prasa analīzi, jo viņi mīl izpētīt, eksperimentēt un meklēt patiesību, tāpēc viņi var gūt panākumus filozofijā, matemātikā, vēsturē un arheoloģijā.

 

Lai lasītu par pārējām zīmēm, šķir nākamo lappusi!

Pievienot komentāru