12 Zodiaka zīmju pāri, kas kopā ir līdz mūža galam

Tā vismaz saka zvaigznes! Vai tu tam piekrīti?

Mežāzis – Vēzis

Tu esi nopietns un centīgs, tāpēc vislabākā saderība ir ar kādu, kas ir nedaudz pielaidīgāks un jūtīgāks – piemēram, Vēzi. Jūs paspilgtināt labāko viens otrā, tāpēc tu dažreiz vari ļauties sajūtām, bet Vēzis var domāt un dzīvot tagadnē.

Ūdensvīrs – Strēlnieks

Līdzīgi kā tu, arī Strēlnieks ir neatkarīgs un meklē piedzīvojumus, tāpēc jūs esat ideāli piemēroti viens otram kā ceļabiedri, kas arī novērtē klusumu un laiku vienatnē. Jūs esat uzticīgi un apņēmīgi, tāpēc attiecības var būt ilgtspējīgas. Jums abiem patīk mācīt un mācīties vienam no otra.

Zivis – Skorpions

Līdzīgi kā tu, arī Skorpions dzīvo saskaņā ar savu tumšo pusi. Jūs abi esat emocionāli, tāpēc attiecībās var būt daudz drāmas. Tev attiecības nemaz nevarētu būt citādākas, un neviens nesaprot tevi tik labi kā Skorpions.

Auns – Lauva

Ir tikai viena zodiaka zīme (neskaitot tavu), kas var turēt tev līdzi un, tāpat kā tu, tiecas pēc uzmanības un slavas, un tā ir Lauva. Kopā jūs varat iekarot pasauli un vēl labi izskatīties, to darot.

Vērsis – Jaunava

Kā jau Vērsis, tu esi ļoti uzticams (ja neskaita emocionālos sprādzienus laiku pa laikam), un attiecībās tu sagaidi to pašu. Jaunavas ir atbildīgas un organizētas, un, līdzīgi kā tu, arī nedaudz nemierīgas. Jūs varat palīdzēt viens otram, lai rastu mieru un kopīgiem spēkiem dotos uz priekšu.

Dvīņi – Svari

Dvīņi visu laiku ir tādā kā karuselī un mēģina atrast līdzsvaru, bet Svariem tas piemīt jau no dabas. Viņi vienmēr ir līdzsvarā, prot ieklausīties, un ir lieliski sarunu biedri, ar kuriem var arī pajokot. Tāpēc ar Svariem tev ir vislabākā saderība.

Vēzis – Mežāzis

Tu esi kaprīzs un jūtīgs, tāpēc tev ir grūti atrasties starp cilvēkiem, kas ir tikpat trausli. Mežāzis, savukārt, ir patiess, nopietns un inteliģents. Jūs varat pozitīvi ietekmēt viens otru, tāpēc labi saderat kopā.

Lauva – Auns

Lai kā tev patiktu būt uzmanības centrā, tevi piesaista cilvēki, kas meklē tieši to pašu. Tev jāmeklē tikai Auns, kura mērķtiecīgā un apņēmīgā daba saskan ar tavu vēlmi pēc panākumiem. Kopā jūs varat valdīt pār pasauli.

Jaunava – Vērsis

Tev raksturīga organizētība un precizitāte, kā arī nervozitāte, tāpēc vislabākā saderība ir ar piezemēto un stabilo Vērsi. Jūs labi saprotaties, un jums ir arī līdzīgas vērtības.

Svari – Dvīņi

Tu vienmēr esi līdzsvarā un esi ļoti prātīgs, tāpēc dzīvi vajadzētu padarīt nedaudz interesantāku. Dvīņi visur ievieš jautrību un ir nedaudz izlaidīgi, un kopā jūs varat būt mazliet paredzamāki kā ir pieraduši Dvīņi, un nedaudz trakāki kā esi pieradis tu. Vienkārši perfekti.

Skorpions – Zivis

Tev ir izteikta tumšā puse un jūtīgums, un tu meklē kādu, kas tev līdzinātos. Zivis arī ir ļoti jūtīgas un radošas. Jūs varētu viens otram rakstīt mīlestības vēstules, un jums kopā nekad nebūtu garlaicīgi.

Strēlnieks – Ūdensvīrs

Tu esi ļoti apzinīgs un praktisks, tāpēc vislabākā saderība ir ar enerģisko un radošo Ūdensvīru, kurš var tev palīdzēt saskatīt kopējo ainu. Jūs abi esat neatkarīgi, zinātkāri, un jums patīk ceļot.

Pievienot komentāru