Recepte. Kokosriekstu cepumi ar šokolādi – ideāls našķis!

Cepumi, cepumiņi… kuram gan reizi pa reizei ar tiem negribas panašķoties?! Šādiem gadījumiem mēs vēlamies piedāvāt kādu supergardu cepumu recepti! 

Tie pilnīgi noteikti būs daudz labāki un garšīgāki par veikalā pirktajiem cepumiem, kas pilni ar e-vielām, tāpēc neslinko un pagatavo šos bezgala gardos kokosriekstu cepumus ar šokolādi pats! Palutini šajos aukstajos ziemas vakaros gan sevi, gan savus mīļos! Ideāls našķis pie tējas un kafijas, kas garšos gan lieliem, gan maziem! Noteikti ir vērts pamēģināt!

Lasi vēl: Gatavot vēl nekad nav bijis tik vienkārši – neticami gardi cepumi no auzu pārslām un banāniem!

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 120 g kokosriekstu skaidiņas;
  • 7 tējk. milti;
  • 2 olu baltumi;
  • 150 g pūdercukurs;
  • šokolāde.

PAGATAVOŠANA.

Vispirms sakuļ olu baltumus, līdz tie aptuveni 2 reizes palielina savu apjomu. Masai gala rezultāta jābūt nedaudz šķidrākai par to, kāda tā ir, kad tiek gatavots bezē. Pēc tam pievieno pūdercukuru. Tikai ne visu uzreiz, bet pakāpeniski un maisot. Visu samaisa un sakuļ. Pievieno miltu, bet pēc tam kokosriekstu skaidiņas. Visu kārtīgi samaisa. Ņem cepešpannu, izklāj cepamo papīru un kārto cepumus. Cep 80-100 grādu temperatūrā aptuveni 90 minūtes. Cepumus var pārliet ar izkausētu šokolādi.

Lai labi garšo! 

Lasi vēl: Recepte. Šokolādes cepumi ar karameli – tu būsi sajūsmā!

Pievienot komentāru