2019. gada horoskops rudens un ziemas mēnešiem

Katra Zodiaka zīme tā izjutīs un piedzīvos citādāk, jo tās iespaido dažādas planētas. Vieniem jaunais gads atnesīs pārbaudījumus, šķēršļus un izaicinājumus, citi atradies lielo mīlestību, savukārt citiem beidzot izdosies sevi mainīt.

Auns

2019. gadā būs iespēja  iegūt jaunus draugus, kā arī atjaunot attiecības ar cilvēkiem vai pat atrast mūža mīlestību(tas attiecas uz brīvajiem Auniem). Izturies pret visu ar atbildības sajūtu un mēģini nedomāt tikai par savu labumu. 

Vērsis

Tas, kā izspēlēsi savas 2019. gada kārtis un kāds būs iznākums ir atkarīgs tikai no tevis. Visums tev noteikti palīdzēs, bet pašam arī ir jāgrib. Ideālā variantā – atrodi domubiedrus. Kopumā 2019. gada ziema un rudens būs veiksmīgs. 

Dvīņi

Būs smagi jāstrādā, bet veiksme būs tavā pusē(pat, ja brīžiem tā nešķitīs).Novembrī pastāv lielāka iespējamība nozīmīgām pārmaiņām. Sagatavojies jau laicīgi un dari visu, lai izmantotu visas iespējas. Šajā gadā vairāk jāpievērš uzmanība, tam, kādus cilvēkus tu laid sev klāt. 

Vēzis

Šis nav bijis tas vieglākais gads, jo esi nobriedis pārmaiņām, bet uzticēšanās saviem spēkiem nav tava stiprākā puse.Tu vari mainīt gan ārējo izskatu, gan arī to, kā apkārtējie tevi uztver. Ņem vērā robežas, nedari sev pāri un turi zodu augšā! Ja iepriekš esi juties mazliet nedrošs par sevi, tad beidzot tiksi pie lielākas pašapziņas un jutīsies daudz drošāks un pārliecinātāks par sevi.

Lauva

2019. gads atnesīs veiksmi, ne tikai mīlā, bet arī darbā. Liec lietā savas spējas un sociālās iemaņas, lai iegūtu lielāku gandarījumu un laimes sajūtu. Radi iespējas savai attīstībai. Pavasarī apkārtējie cilvēki un apstākļi tevi pārsteigs. 

Jaunava

Šis gads ir piemērots laiks, lai veidotu sevi no jauna – to nekad nav par vēlu darīt! Ja arī izvēlies visu atstāt pa vecam, pārmaiņas tāpat notiks. Nesteidzies, centies izbaudīt skaistos dzīves mirkļus! 

Svari

Centies visu darīt pēc iespējas labāk un nekad neatkāpies no saviem principiem. Izvēlies mērķi un neatlaid no tā savas acis! Atceries, ja dari labu, tad ar tevi arī notiks labas lietas. Lielākās pārmaiņas sagaidīsi gadā otrā pusē. 

Skorpions

Sākoties 2019. gadam skorpioni kļūs par uzlecošajām zvaigznēm. Tavi darbi būs balstīti uz prāta spējām, un tev nekad netrūks spožu ideju. Izmanto šo iespēju, lai apgūtu kaut ko jaunu. Nebaidies riskēt, jo kas neriskē, tas nevinnē!

 Strēlnieks 

Strēlniekam šis gads, iespējams, būs grūtāks nekā visiem pārējiem. Tev būs jāizkāpj no savas komforta zonas, kur varbūt pat saskarsies ar ne vienmēr laipnu attieksmi. Droši lūdz palīdzību citiem, dibini jaunus kontaktus un veido attiecības. 2019. gads no tevis prasīs izturību, bet beigās sniegs brangus augļus! 

Mežāzis

2019. gadā vajadzēs izrauties no ierastās rutīnas un pamēģināt kaut ko jaunu. Tas nenozīmē, ka tev jāsāk lēkt ar izpletni vai jātiek ārā no savas komforta zonas, taču tas ir piemērots laiks, lai meklētu jaunus vaļaspriekus un savā dzīvē ieviestu jautrību.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram 2019. gadā jānojauc ap sevi uzceltie mūri. Rudenī redzēsi, ka tavas saskarsmes spējas strauji uzlabosies, tāpēc izmanto šo laiku lietderīgi un esi tik sabiedrisks, cik vien vari būt. Vientuļie Ūdensvīri iespējams iepazīs savus dvēseļu biedrus(kas pirmajā mirklī šķitīs kā parasti cilvēki)

Zivis

Zivīm būs daudz iespēju paspīdēt 2019. gadā. Iespējams, rudenī savu darbu vērtēsi ļoti kritiski(kā parasti), bet nekādā gadījumā neapstājies un nenokar degunu. Vasara paies mierīgi, bet Septembrī būs piemērots laiks, lai koncentrētos uz savu talantu nospodrināšanu un izpausmi.

Pievienot komentāru