2019. gada otrā puse – lūk, kāda tā būs katrai zīmei!

Lūk, kas zodiaka zīmes sagaida 2019. gada beigās!

Auns

Ja nebūsiet pārāk nopietni, tad šis periods jums atnesīs ļoti daudz mīlestības, romantikas un kaislīgu jūtu. Darbā būsiet tik aktīvi, kas jūs nebūs iespējams apstādināt. Tas ir ļoti labi, jo vienmēr būs kāds, kas centīsies jūs apstādināt – neļaujiet viņiem to izdarīt!

Vērsis

Nebūt nebūs no tiem vieglākajiem. Jūs nepametīs sajūta, ka nemitīgi visu sabojājat. Ap novembra vidu vai decembra sākumu situācija nostabilizēsies. Decembra beigās atradīsiet to, ko meklējāt – īpaši, ja tā bija mīlestība.

Dvīņi

Novembra vidus būs ļoti nemierīgs. Jūs izdalīsiet tik spēcīgu šarmu, ka tam pretoties nespēs neviens. Iegūsiet ārkārtīgi daudz ielūgumus uz dažādiem pasākumiem. Decembra  sākums būs īsta cīņa. Diemžēl jūs nevarēsiet šo cīņu uzvarēt, tādēļ nemaz necentieties. Tikai nekādā gadījumā nepadodieties, jo tikai tad būs iespējams tikt pāri šai cīņai.

Vēzis

Decembra pirmās divas nedēļas lielā saspringuma un saasinātajām attiecībām jums tā vien gribēsies paslēpties. Esiet ļoti uzmanīgi ar finansiālajiem jautājumiem, kas novedīs pie attiecību strīdiem un nesaskaņām. Gada beigās iespējams sasniegt jau sen lolotos karjeras panākumus.

Lauva

Šis ir jūsu laiks, Lauvas! Jūs lieliski izskatāties, lieliski jūtaties un veiksme mīlestībā jums ir tepat līdzās. Augusta vidū esiet ļoti uzmanīgi ar dažādām komunikāciju problēmām. Neskaitot to, gada beigas tomēr būs veiksmīgas.

Jaunava

Šis būs lielisks mīlestības un romantikas laiks. Jūs iemācīsieties daudz precīzāk izteikt savas vēlmes un prasības. Draugi vēlēsies paļauties uz jūsu atbalstu. Viņi būs gatavi palīdzēt vajadzības gadījumā arī jums. Strīdi novedīs pie tā, ka beidzot sāksiet saprasties ar citiem.

Svari

Mīlas dzīve un attiecības būs pielīdzināmas amerikāņu kalniņiem – būs brīži, kad atradīsieties virsotnē, bet reizēm nāksies krist uz leju. Atliek vien ļoti cieši turēties, lai nenokristu pavisam. Šis būs īstais laiks, lai kopā ar kolēģiem uzsāktu jaunu projektu. Pievērsiet daudz lielāku uzmanību savai veselībai. Saaukstēšanās var piemeklēt jūs visnepiemērotākajā brīdī.

Skorpions

Skorpionus piemeklēs rutīna. Jums radīsies sajūta, ka nemitīgi to vien darāt, kā strādājat. Pat attiecības jums šķitīs kā darbs. Augusta beigās sajutīsiet sava darba augļus, kas radīs ļoti lielisku gandarījuma sajūtu. Šajā laikā izmainiet savu dzīvi uz labāko!

Strēlnieks

Šajā periodā būs grūti izšķirties starp veselo saprātu un sirdi. Lai arī ko jūs izvēlētos, šis būs lielisks romantikas un mīlestības laiks. Jūsos būs ļoti daudz radošās un fiziskās enerģijas. Esiet ļoti uzmanīgi sporta nodarbībās!

Mežāzis

Izvairieties no strīdiem par naudu, jo varat tikt izsisti no līdzsvara un izvesti ārā no pacietības. Finanses nekādā gadījumā neiejauciet svarīgās attiecībās. Ja runa ir par naudu, tad šajā laikā jūs noteikti mazliet nopelnīsiet. Tā var būt prēmija, mantojums vai arī kaut kas pārdots.

Ūdensvīrs

Būsiet septītajās debesīs no laimes! Jūs sagaida jautrība un pārsteigumi kā personīgajā, tā arī sociālajā dzīvē. Iespējams, ka iegūsiet pavisam negaidītu dāvanu. Kad būsiet beiguši kādu projektu, darbā kļūsiet par īstu zvaigzni. Taču neatlieciet uz vēlāku problēmas, kuras nepieciešams risināt tagad un tūlīt.

Zivis

Šis laiks kļūs par sākumu jaunam startam dzīvē. Jūs kļūsiet daudz koncentrētāki darbā, skolā un radošajā jomā. Ja gadījumā personīgajā dzīvē galīgi neveicas, nesatraucieties! Siena, kuru pašlaik esat uzbūvējuši ap savu sirdi, pavisam drīz tiks nojaukta.

Pievienot komentāru