3 lielākie veiksminieki mīlestībā no 18. līdz 25. martam

Kas zina – varbūt tu esi šo zīmju vidū?

VĒRSIS

Romantiska un piesātināta nedēļa. Ar partneri ieteicams kaut kur doties, nevis sēdēt mājās. Šis ir lielisks periods, kuru pavadīt pēc iespējas vairāk esot divvientulībā. Daudziem Vēršiem var izdoties atrisināt kādu pagātnes konfliktu vai izrunāt sen sasāpējušos tēmu.

Attiecībās esošajiem Vēršiem šī ir lieliska nedēļa, kad nodoties jauna sirds āķīša meklējumiem. Ļoti iespējams, ka tas notiks pat necenšoties.

VĒZIS

Šonedēļ nebūs nekādu noslēpumu starp tevi un tavu partneri. Jo godīgāks būsi, jo labākas būs attiecības. Var gadīties, ka izrunājat ļoti nopietnas tēmas, tomēr lielus lēmumus pagaidām gan labāk neveikt.

Brīvie Vēži var izmēģināt iepazīšanos internetā, vai atrast interesantus veidus, kā socializēties ar nepazīstamiem cilvēkiem, kuri vienkārši ir piesaistījuši uzmanību. Oriģinalitāte būs tava veiksmes un panākumu atslēga!

SVARI

Mīlestība virmos gaisā, kas, protams, ir lieliski, tomēr tas var pamatīgi traucēt citām dzīvs sfērām, piemēram, karjerai. Būs jāiemācās nodalīt darbs no privātās dzīves! Nāksies nolaisties no sapņu mākoņiem.

Neskatoties uz to, partnera apskāvienos jutīsies vislabāk, tāpēc ne velti vēlēsies ar viņu pavadīt pēc iespējas vairāk laika. Ļoti skaista un romantiska nedēļa.

Pievienot komentāru