Negaidīti notikumi ik uz stūra – 3 zodiaka zīmes, kurām šī nedēļa nesola veiksmi

Lūk, kuras ir tās trīs zodiaka zīmes kurām no 18. līdz 24. martam jāuzmanās!

DVĪŅI

Šonedēļ stāsti tikai taisnību! Ja tev liekas, ka patiesības sagrozīšana glābs tavu ādu, tad tikai uz neilgu laiku. Šoreiz labāk stāsti visu kā ir, jo uzzināt taisnību no tevis nebūs tik slikti, kā dzirdēt to no apkārtējiem.

Melošana sabojās attiecības ar citiem cilvēkiem, iespējams, pat ar otro pusīti. Šis var būt visai grūts laiks, kad jūties nesaprasts un nenovērtēts! Laiks vientulībā palīdzēs sakārtot domas un tikt pāri notiekošajam.

AUNS

Šī var būt ļoti smaga nedēļa, kad jāuzspēj dažādi darbi, tāpēc prātīgākais, ko tu vari darīt, ir tos mēģināt paveikt laicīgi! Slinkošanai būs bēdīgas sekas!

Attiecībās ar tuviniekiem, neieturi distanci! Ja tev ir kādas problēmas, tad neturi tās sevī, bet gan pastāsti kādam par tām. Iespējams, ka neviens nespēs palīdzēt, bet tu vismaz būsi uzklausīts!

MEŽĀZIS

Šonedēļ pievērs pastiprinātu uzmanību savai veselībai! Ja ir kas tāds, kas tevi satrauc, tad noteikti dodies pie ārsta, kaut vai profilakses nolūkos!

Pievērs uzmanību arī savai labsajūtai. Iespējams, ka tie cilvēki, ar kuriem tu kontaktējies, tevi negatīvi ietekmē! Tev pašam ir sava galva uz pleciem – laiks veikt izvēli!

Pievienot komentāru