3 Zodiaka zīmes, kurām februāra mēnesī ir jābūt īpaši piesardzīgām mīlas lietās

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šī gada februārī ir jābūt īpaši piesardzīgām, veicot dažādas izvēles!

 

DVĪŅI

Gaidāmas problēmas un šķēršļi attiecībās. Būs jāspēj atrast pareizā pieeja, lai šīs problēmas nekļūtu par šķiršanās iemeslu. Sākumā, tiesa, būs jātiek galā ar savām vēlmēm, un jāsaprot, kas ir tas, ko tu pats vēlies –  turpināt attiecības vai tomēr šķirties?

Brīvie Dvīņi izjutīs izteiktu emociju svārstīšanos. Iespējams, ka atcerēsies pagātni, domāsi par to kā būtu, ja būtu, un par pieļautajām kļūdām, kuras vairs nevari labot. Centies nedomāt par iepriekšējām attiecībām, bet gan virzīties uz priekšu!

Lai vai kā, ja būsi pacietīgs, labais ar tevi notiks pavisam drīz! Gatavojies pārmaiņām!

VĒZIS

Pats februāra sākums Vēžiem būs visai grūts un smags, taču, ir arī labas ziņas – mēneša beigas būs pasakainas! Būs jāiziet cauri dažādām grūtībām, lai beigās tiktu pie kārotās miera un līdzsvara sajūtas.

Ja esi brīvs, tad nesen iepazīto cilvēku vēlēsies iepazīt tuvāk, tomēr tavs uzdevums būs nelikt pārāk augstas likmes. Iespējams, ka tevis uzburtais tēls par simpātiju nemaz neatbildīs realitātei. Lai arī cik neraksturīgi tev tas būtu – mēģini uz notiekošo skatīties reālistiski. Daudzās situācijās vadies pēc loģiskās domāšanas. Visai vērtīgs būs tavu draugu redzējums un padoms.

Daži Vēži februārī izšķirsies, izjūtot zināmu atvieglojumu, bet tai pat laikā arī sāpes. Laiks pielikt punktu visam tam, kas tevi nedara laimīgu. Šis ir tas periods, kad tev dzīvē kaut kas būtu jāmaina. Pārmaiņas nāks tikai par labu, daudzus pārsteigsi ar to, kā mainīsies.

SKORPIONS

Ja nesen esi uzsācis attiecības, tad februāris tevi var satriekt ar visai traģiskiem jaunumiem. Tā kā tu esi visai seksuāla zodiaka zīme, kurai būtiska ir laba seksuālā saderība, iespējams, ka sapratīsi, ka tev ar pašreizējo partneri tādas nemaz nav. Atšķirīgi libido vai pavisam cits skatījums uz to, kādiem būtu jābūt šiem intimitātes mirkļiem. Tiesa, pirms pārsteidzīgu secinājumu veikšanas, vērā centies ņemt visus faktorus. Iespējams, ka jūs vienkārši esat sevi izsmēluši un tik ļoti nodevušies darbiem, ka vairs nepietiek spēka kaislīgām gultas izpriecām?

Attiecību sfērā var iestāties haoss. Tagad vēlēsies veikt vairāk izmaiņu, lai attiecības padarītu interesantākas un aizraujošākas. Viss jaunais un nebijušais tevi mazliet satrauks, bet tai pat laikā padarīs laimīgu.

Pievienot komentāru