3 zodiaka zīmes, kuras pavadīs veiksme visa februāra garumā

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm, šis februāra mēnesis solās būt īpaši veiksmīgs mīlestībā!

Šo zīmju pārstāvjiem pašreizējais planētu stāvoklis ir visai veiksmīgs,  tāpēc noskaidro, kurus pavadīs veiksme tieši mīlas jomā!

AUNS

Februārī parādīsies vēlme attiecības uzlabot. Šis Auniem būs mīlestības mēnesis. Ja attiecībās radīsies kādas problēmas, tad ar tām visai veiksmīgi tiksiet galā, pateicoties draugu padomiem un partnera vēlmei attiecības turpināt. Tomēr enerģija būtu jātērē tikai tām lietām, kuras tev šķiet vissvarīgākās, citādi vari “izdegt”.

Neizpaliks arī sekošana saviem sapņiem! Tomēr pirmais solis, lai pēc tiem tiektos, ir spēja sevi mīlēt. Šomēnes pievērs uzmanību arī sev. Iemīli savus trūkumus!

LAUVA

Karjera nebūs pirmajā vietā, bet attiecības un mīlestība gan! Ja esi brīvs, tad februāris ir piemērots, lai iepazītos ar jauniem cilvēkiem. Lauvas februārī sabiedrisku pasākumu apmeklēšanas rezultātā var iepazīties ar kādu īpašu cilvēku un izveidot attiecības.

Lauvas, kuras jau ir attiecībās, februārī neklusēs tik ļoti cik iepriekš, un runās par problēmām daudz drošāk. Šāda konfliktu risināšana būs daudz veiksmīgāka. Varat pat izlemt pārvākties, uzsākt kopdzīvi, vai saderināties. Precētie pāri apsvērs domu par ģimenes pieaugumu.

Attiecību uzlabošanu atlikt uz vēlāku nevajag. Parūpējies par savu mīļoto cilvēku, izrādi rūpes, un pierādi to, ka tu viņu mīli ne tikai ar vārdiem, bet arī ar darbiem. Vari izlemt ar partneri uzsākt kādu jaunu un kopīgu hobiju, kas jūsu saikni tikai padarīs stiprāku. Koncentrējies uz vārdu “mēs”, nevis “es”!

ŪDENSVĪRS

Šomēnes Ūdensvīriem ieteicams mazliet pavērot apkārtējos. Iespējams, ka kāds no skolas vai darba tev pievērš izteiktu uzmanību. Šajā jautājumā draugu ieteikumi būs īpaši vērtīgi – reizēm viņi ir vērīgāki par tevi, un par citiem var pateikt krietni vairāk nekā tu. Atver acis un ievēro šī cilvēka mājienus! Tagad tie vairs nebūs nemaz tik pārprotami. Sākumā būs jātiek galā ar savām jūtām – vai arī tu esi ieinteresēts uzsākt attiecības ar šo cilvēku?

Ja esi attiecībās, tad kāds skandāls var pamatīgi iedragāt jūsu attiecības. Tomēr, tavs uzdevums būs pārāk asi uz to nereaģēt. Problēmas risiniet mājās – divvientulībā, neiesaistot citus. Pirms ko saki – kārtīgi apdomājies. Nebaidies parādīt savas vājās puses, partneris to novērtēs, ja parasti emocijas neizrādi.  Tādā veidā jūs kļūsiet vēl tuvāki.

Pievienot komentāru