3 zodiaka zīmes, kurām februāris būs neveiksmīgs mēnesis

Gaisma un tumsa eksistē visā, un, diemžēl, mēs jau esam ieprogrammēti domāt, ka viss, kas notiek tumsā, nekad nevar būt kaut kas labs, un tā arī vienmēr ir. Par to domājot, jaunā mēness fāzē mēness ir tumšāka, ne tā?

Izrādās, ka nav nekā slikta mēness tumšajai fāzei, gluži tāpat kā nav nekā slikta tajā, ka uz kādu brīdi paslēpies no pārējās pasaules un atjauno savus spēkus.

Tāpēc katru reizi, kad tu sajūti “tumsas” tuvumu, atceries, ka cilvēki atrodas pastāvīgā pārmaiņu procesā. Turklāt iedomājies, cik garlaicīgi būtu, ja tu nepamainītu apstākļus laiku pa laikam?

Un tā, uzzini kas gaidāms šīm trim zodiaka zīmēm februāri, kas būs neveiksmīgs mēnesis!

Vēzis

Saule aizdedzinās enerģiju un atdzīvinās tavu astoto māju, kas atbild par intimitāti. Saule izgaismos visas personīgās izmaiņas, kuras būsi piedzīvojis kopš gada sākuma.

Vienlaikus, neskatoties uz to, cik viss ir lieliski, Vēzis ir tas cilvēks, kura sirdi ir ļoti viegli salauzt. Februārī tu saskarsies ar noteiktām grūtībām, bet tici, varētu būt vēl sliktāk. Tāpēc neieciklojies iz negatīvo.

Skorpions

Skorpioni ir tā zodiaka zīme, kuru varētu dēvēt par “vientuļo vilku”, bet tas tikai tāpēc, ka Ūdensvīrs pārvalda Skorpiona ceturto māju un dvēseli!

Tas nozīmē, ka aiz “biedējošas fasādes” un obsesīvās personības slēpjas neatkarīgs un brīvību mīlošs cilvēks.

Šajā mēnesi tev nebūs noskaņojuma sazināties ar cilvēkiem kopumā. Vienlaikus pamēģini to paskaidrot draugiem un radiniekiem, kuri burtiski ne dienu nevar nodzīvot bez tevis.

Zivis

Februāris ir īstais brīdi, lai atietu malā no lietām un “uzlādētu baterijas”. Tas ir piemērots brīdis, lai paslēptos aiz aizkara, lai varētu garīgi atjaunoties. Protams, tam līdzi nāks garastāvokļa svārstības tavā dzīvē, bet mēs apsolām, ka tas nebūs ilgi!

Pievienot komentāru