Šī recepte novērsīs sāpes locītavās – ātri un efektīvi!

Sāpes locītavās var būt ļoti spēcīgas un sāpīgas. Parasti viņu var izjūt elkoņos, plecos un ceļgalos. Šīs sāpes ir diezgan parasta parādība pēc 40 gadiem, un daudzi tos pieņem kā organisma novecošanas sekas. Tomēr, ja jums ir 25 vai 30 gadi un jūs jūtat sāpes locītavās, tad ko tad jūs vainosiet?

Var būt vairāki iemesli, kāpēc jums var būt locītavu sāpes, tas var būt saistīts ar locītavu pārpūli, lūzumu, traumu, reimatismu, un pat artrītu. Mērķis ir atrast veidu, kā atbrīvoties no sāpēm locītavās. Rūpējaties par sevi, izmantojiet dabīgus līdzekļu un esat veseli!

Recepte, ko varat pagatavot savās mājās, palīdz atvieglot sāpes locītavās pat ja to izmantot tikai vienreiz. Tā ir sena tautas medicīnas recepte, tai ir vienkāršas sastāvdaļas, kuras gandrīz katram ir mājās.

Sastāvdaļas:

  • 1 ēdamkarote sinepju pulvera;
  • 1 ēdamkarote ūdens;
  • 1 ēdamkarote smalkās jūras sāls;
  • 1 ēdamkarote dabīgā medus.

Sajaucat visas sastāvdaļas kopā līdz iegūstat viendabīgo masu.

Maisījuma lietošana: uzklājat maisījumu uz sāpīgās locītavas. Uzliekat uz tā plastikāta maisiņu un aptinat to ar siltu šalli (būtu vēlams, lai šlle ir no tīrās vilnas). Turat locītavu satītu 1,55 -2 stundas un ievērojiet, ka vislabāk procedūru veikt tieši pirms gulētiešanas, lai jūsu locītavas varētu atpūsties pēc maisījuma lietošanas. Tad nomazgājat maisījumu ar siltu ūdeni.

Tas nav jādara tikai vienreiz! Jūs varat atkārtot šo procesu līdz 4-5 dienām pēc kārtas, ja tas ir nepieciešams. Taču jau pēc pirmās, šāda iedarbīga maisījuma lietošanas, jūs noteikti pamanīsiet efektu. Ja nepieciešams, atkārtojiet procesu.

Maisījumu var izmantot dažu dienu laikā pēc pagatavošanas, uzglabājat to ledusskapī apakšējā plauktā, bet pirms izmantošanas nedaudz uzsildat maisījumu, nevajadzētu izmantot auksto maisījumu.

Galvenais komponents ir sinepes.

Ja jums sāp galva, var uzsmērēt šo maisījumu uz deniņiem un pieres, un jūs vairs nemocīs galvas sāpes.

Ja jums sāp kakls, vai jūs esat saaukstējies, apēdat 1 tējkaroti sinepju pulvera. Atveseļošanās būs daudz ātrāka.

Šis maisījums tiešām dara brīnumus!

avots

Pievienot komentāru