3 Zodiaka zīmes, kurām novembrī aizliegts bāzt savu degunu citu darīšanās!

Jūs esat brīdināti!

Lūk, kurām zodiaka zīmēm nevajadzētu līst citu cilvēku darīšanās!

SKORPIONS

Neskatoties uz to, ka tev jau tāpat, neskatoties uz visu, ir liela vēlme līst citu cilvēku darīšanās, novembrī no šī prieka būtu jāatsakās. Mēģini pievērsties savai dzīve, iespējams, ka kļūdas, kuras pamani citu rīcībā, novērojamas arī tavā! Neesi hipokrātisks – mēģini uz notiekošo raudzīties no malas! Tu pats noteikti neesi nekāds zelta gabaliņš, un tava dzīve nav ideāla – mēģini atlsābt!

LAUVA

Nebāz savu degunu citu darīšanās! Atceries – tev pašam ir simt un viena lieta, kas dzīvē jāmaina. Pirms māci citus, paskaties pats uz sevi!

Šajā periodā iespējams sabojāt attiecības ar ļoti daudziem cilvēkiem, tāpēc, lai no tā izvairītos, drošāk būs, ja pieturēsies pie savas privātās dzīves apspriešanas, nevis citu!

STRĒLNIEKS

Tev patīk runāt, un tu arī to proti. Šajā periodā gan būtu jāizvairās no runāšanas par citiem cilvēkiem, bet gan jāpievēršas sevis pilnveidošanai. Tādā veidā tu ne tikai izmantosi laiku produktīvi, bet arī nesabojāsi ar apkārtējiem attiecības!

Mēģini neizteikt viedokli par notiekošo, ja tev tas netiek prasīts. Ja to dari, tad esi piesardzīgs, kā priekšā tu to izsaki!

Pievienot komentāru