3 Zodiaka zīmes, kurām tieši jūnija vidus būs visgrūtākais

Lūk, trīs zodiaka zīmes, kurām laika posmā no 10. līdz 15. jūnijam gaidāmi satraucoši notikumi!

VĒZIS

Neskatoties uz to, ka būsi gatavs dzīvē kaut ko pamainīt un atsevišķas lietas sākt no jauna, šoreiz būtu kārtīgi jāpadomā, vai tas ir kas tāds, kas maz ir nepieciešams, jo īpaši attiecībās. Kaut arī vēlēsies lielāku plašību un brīvību, pirms šīs izvēles veikšanas, vajadzētu padomāt, vai ko tādu spēj atļauties!

Būs jādomā par finansēm un to, kā tu tērē savus līdzekļus. Par skādi nenāks, ja ietaupīsi un netērēsi naudu lieliem, taču pagaidām nevajadzīgiem pirkumiem.

SVARI

Saskarsies ar iekšēju nepārliecinātību un nedrošības sajūtu par sevi. Šķitīs, ka nekas tev nav pa spēkam un, ka tu nekam nederi. Neļauj iepriekšējai pieredzei, kas ir bijusi negatīva, sevi ietekmēt! No kļūdām ir jāmācās, nevis par tām sevi ilgi un dikti jāšausta. Nāksies vien saņemties un beigt sevi “gruzīt”. Slinkums var patraucēt, tāpēc ar to tevi piemeklēs zināma cīņa.

Labās ziņas ir tādas, ka vismaz mīlestībā tevi piemeklēs veiksme. Ja tev kāds iepatīkas, tad nekautrējies, bet gan pieej pie viņa, lai iepazītos. Tev nebūs ko zaudēt!

ZIVIS

Arī Zivīm kopumā veiksies, tomēr attiecību ziņā jāievēro pāris nianses. Ja tās uzsācis esi pavisam nesen, tad atceries, ka tev nav jādara tas, ko grib darīt otrs. Tev vienmēr iespēja atteikties. Talkā nāks iekšējā sirdsbalss. Ja kaut kas šķiet aizdomīgs, tad neiesaisties tajā. Partnera meklējumos esi izvēlīgāks un kaprīzāks – nenovērtē sevi par zemu! Atsevišķās situācijās nejūtīsies gatavs turpinājumam. Nespied sev darīt to, ko tu nemaz nevēlies darīt. Tev nevienam nebūs vajadzības izpatikt, tāpēc esi tieši tāds, kāds esi!

Pievienot komentāru