3 Zodiaka zīmes, kuras 2022. gadā izveidos jaunas attiecības

2022. gads vairs nav aiz kalniem. Kurām zodiaka zīmēm zvaigznes sola veiksmi mīlestībā?

AUNS

Daudzi Auni šajā gadā iepazīsies ar daudziem cilvēkiem un to vidū atradīs līdzīgi domājošus cilvēkus. Brīvie Auni to vidū par sastapt savu mīļoto cilvēku. Nav izslēgts, ka daudziem Auniem šis gads var izvērsties par liktenīgo gadu, kad tu ar savu mīļoto cilvēku izlem šīs attiecības padarīt oficiālas jeb apprecēties.

Ja šajā gadā tev sanāk uzsākt attiecības, un ja tu jūti, ka viss ir kārtībā, kad gan sirds, gan prāts saka – JĀ, tad nevilcinies, bet gan ļaujies sajūtām. Mēs pārāk bieži prātojam,vai mums to maz vajag. Atceries – dzīvojam taču vienu reizi!  Nebaidies, un ļaujies kaut kam trakam un nebijušam!

SKORPIONS

2022. gads solās būt lielisks, ja spēsi noturēt savas attiecības līdzsvarā. Neatkarīgi no tā vai attiecības ilgs vairākus gadus vai tikai pāris mēnešus, intīmā dzīve būs nepārspējami kaislīga. Ja vēlies izveidot jaunas draudzības, pievienojies kādai saistošai interešu grupai. Skorpioniem šis gads atnesīs iespēju darīt to, ko viņi mīl, kā arī iepazīties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Šeit pavērsies iespējas izveidot jaunas attiecības – it īpaši, ja sen tādās neesi bijis!

VĒRSIS

Vēršiem attiecības plauks un zels.  Ja ilgu attiecību laikā jūsu mīlas dzīve ir kļuvusi mazliet drūma, tad šis gads sola pozitīvas pārmaiņas, kad vēlme pēc tā pieaugs, kā arī interese par eksperimentiem gultā būs izteikti liela. Ja jūs ar partneri esat plānojuši par ģimenes pieaugumu, tad šis tam ir ļoti piemērots gads.

Nebaidies no savu jūtu izpaušanas, emociju un sava vājuma izrādīšana tevi ar partneri paradīs tikai tuvākus.

2022. gadā Vēršiem ieteicama ceļošana. Tiem, kas ir attiecībās, ceļojumu laikā izdosies vienam otru iepazīt no dažādām pusēm, bet tie, kas ir brīvi, var iepazīties ar jauniem cilvēkiem un izveidot  attiecības ar kādu savas nacionalitātes pārstāvji, kuru nejauši būsi sastapis.

Pievienot komentāru