3 Zodiaka zīmes, kuras iemīlas tikai vienu reizi dzīvē

Noskaidro, kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem mīlestība ir tikai viena!

Vai arī tu esi šajā sarakstā?

VĒRSIS

Vērsis tic, ka īstā mīlestība ir tikai viena, un, ka neviens nespēs īstai mīlai stāties ceļā. Varbūt tāpēc šīs zīmes pārstāvji tik ilgi nespēj aizmirst savas pirmās mīlestības…

Lai vai kā, Vēršiem ir nepieciešams ilgs laiks, lai kādu patiesi iemīlētu, un vēl ilgāks laiks, lai to saprastu un otram atklātu. Ļoti iespējams, ka attiecībās maģiskos vārdus ‘Es tevi mīlu’ bilst ļoti reti. Vērsis nav runātājs, bet gan darītājs, un savu mīlēšanu izrāda ar darbībām.

VĒZIS

Vēzis iemīlas ļoti ātri un bez nosacījumiem… jāsaka, ka tas nereti notiek visai negaidīti, un nebeidzas ar labu. Ja Vēzis iemīlas, tad ar visu sirdi un dvēseli. Šīs zīmes pārstāvji visbiežāk mēdz saskarties ar nelaimīgu mīlestību, jo pieķeras neīstajiem cilvēkiem, kurus pēc tam nespēj dabūt ārā ne no prāta, ne no sirds.

Vēzim nevajadzētu radīt tik aplamu un nereālu priekšstatu par tikko iepazītu cilvēku. Tev ir tendence saskatīt cilvēkos tikai labo, pamēģini būt pragmatiskāks!

LAUVA

Pa īstam Lauva iemīlas tikai vienu reizi. Viņš var teikt vairākiem partneriem, ka mīl viņus, bet tādā veidā viņš māna tikai pats sevi. Lauvai ir nepieciešams ilgs laiks, lai aizmirstu savu pirmo mīlestību, kura, visticamāk, dzīves laikā tomēr atklājas, ka nemaz nav bijusi īsta.

Lauvas zina, ko grib, un zina kā pie tā tikt, tāpēc nereti izvēlas apprecēties ar īstajiem cilvēkiem, kurus mīl patiesi un no visas sirds.

Pievienot komentāru