Zodiaka zīmes, kuras izstaro visspēcīgāko enerģiju

Dažreiz mēs pamanām, ka dažu zodiaka zīmju pārstāvju enerģētika it kā dominē pār mūsējo, tāpēc, protams, gribas uzzināt, arī savas zodiaka zīmes spēku un atrast otra cilvēka vājās puses. 

Viss slēpjas tajā, ka enerģētika var būt ļoti dažāda, un, daloties četrās stihijās, katras zodiaka zīmes pārstāvji tās varenumu izjūt katrs pa savam, tāpēc mēģināsim noskaidrot, kuram no mums piemīt ļoti spēcīga enerģētika un kuram tā ir vājāka, tādā veidā uzzinot gan savas, gan otra cilvēka stiprās un vājās puses, kas palīdzēs mums labāk izzināt pašiem sevi un cilvēkus sev apkārt!

UGUNS ZĪMES

Uguns zīmju pārstāvji atšķiras ar impulsivitāti un ļoti augstu enerģijas līmeni, jo viņi ir aktīvi, kaislīgi pēc dabas bieži vien nonāk uzmanības centrā. Visu šo zīmju kopīgā īpašība – vēlme vadīt, taču, tā kā Uguns zīmju enerģētika ir ļoti aktīva, tā dažkārt ir arī jāattīra.

Auns: laikam visaktīvākais no Uguns zīmju pārstāvjiem. Viņa enerģija būtībā ir neizsīkstoša. Viņi ir dzimuši līderi.

Lauva: nedaudz maigāks par Aunu, atšķiras ar metodiskumu. Atrodas Saules pārvaldībā, tāpēc tradicionāli tiek uzskatīts, ka viņu biedrs it visā ir veiksme.

Strēlnieks: viņa enerģētika nav viendabīga, viņš var pēkšņi “uzliesmot” un tikpat pēkšņi arī “atdzist”, taču viņš vienmēr trāpa tieši mērķī.

ZEMES ZĪMES

Aktīvās enerģijas plānā tās piekāpjas Uguns zīmēm, taču Zemes zīmju pārstāvji lēnām un neatlaidīgi dodas uz savu mērķi, kas reizēm viņus padara par diezgan stūrgalvīgiem apkārtējo acīs, bet iemesls tam visam ir viņu gludā un sabalansētā enerģētika.

Vērsis: viņš labāk kā pārējie spēj piesaistīt ģimenes labklājību un stabilitāti, lai gan dažreiz ir apveltīts ar “eksplozīvu” raksturu. Viņa spēks ir uzticamība.

Jaunava: ne velti blakus šai zīmei zodiakālajā aplī atrodas Svari – tas ļoti līdzinās taisnības dievietei Temīdai. Jaunava ir patiešām taisnīga, godīga un ļoti strādīga.

Mežāzis: viņam vairāk nekā citiem šīs grupas pārstāvjiem ir izteikta līdera īpašība. Pēc dabas viņš ir perfekcionists, kurš neapstājas pie sava mērķa sasniegšanas. Reizēm Mežāzim pietrūkst veiksmes, taču ir ļoti daudzas metodes, kā padarīt dienu pozitīvāku.

GAISA ZĪMES

Var teikt, ka šo zīmju pārstāvji tīrā veidā pārstāv domāšanu un intelektu. Daudzējādā ziņā viņi ir svārstīgi un nenotverami, viņu virziens – novatorisms, diplomātija un idejas.

Dvīņi: viņi vienmēr pārsteidz ar savām domāšanās spējām, kā arī bieži vien izrāda spēju veikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi, tāpēc reizēm var šķist, ka viņi nav vieni.

Svari: augstākā skaistuma un gudrības izpausme, kas apveltīta ar artistiskumu. Viņi prot būt objektīvi un izvērtēt situāciju maksimāli pilnvērtīgi, kamēr vien tajā nav iesaistītas viņu jūtas.

Ūdensvīrs: viņam piemīt nestandarta domāšana, viņš ir progresa dzinējspēks. Viņa nepraktiskums var nokaitināt, taču lielā mērā tieši viņu dēļ pasaulē notiek pārmaiņas.

ŪDENS ZĪMES

Šīs stihijas pārstāvji ir ļoti jūtīgi. Viņu spēja – lieliski orientēties cilvēku jūtu un emociju pasaulē, turklāt viņiem piemīt prasme izdzīvot pat visgrūtākajās situācijās, un viņi ļoti labi spēj sajust citu cilvēku enerģētiku.

Vēzis: enerģētika ir vērsta uz aizsardzību. Tā darbojas nepārtraukti: pirmkārt, Vēža ložu necaurlaidīgais apvalks aizsargā viņu pašu, bet ekstrēmās situācijās tas efektīvi spēj aizsargāt arī viņam tuvos cilvēkus.

Skorpions: graujošākā Ūdens zīme, turklāt pilnīgi nekontrolējama. Visa viņa enerģētika ir vērsta uz iznīcināšanu, turklāt viņš ir spējīgs ļoti efektīvi slēpt savas domas un maskēties.

Zivis: bieži vien saka, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji mēdz būt apveltīti ar paranormālām spējām. Viņi ļoti labi spēj saplūst ar konkrēto situāciju, kā arī viņi ļoti dziļi intuitīvā līmenī spēj sajust otru cilvēku.

Pievienot komentāru