3 Zodiaka zīmes, kuras nelaimīgā kārtā spēj piedot pat vislielākajiem kretīniem

Zivis

Jūs esat pārlieku dāsni, jo pārāk bieži cilvēkiem piedodat. Ja Mohandasam Karamčandam Gandijam un Mātei Terēzei būtu bērns, tie būtu jūs. Jūs izstarojat līdzjūtību un līdzcietību – reizēm pat tik daudz, ka tas jau sāk traucēt jums pašiem. Jūsu problēma ir tajā, ka jūs esat pārāk labi šai pasaulei, turklāt pārāk daudz piedodat visu un visiem. Jūs piedosiet citiem cilvēkiem, jo nevēlaties, lai viņi justos par to slikti – neskatoties uz to, ka viņiem būtu jājūtas vainīgiem.

Vēzis

Maigi sakot, jūs esat lupata, kas ļauj kāpt sev virsū uz galvas. Jūs tik ātri atvainojaties citiem, ka tas pat šķiet nepiedienīgi. Jūs vienmēr pieņemsiet patiesu atvainošanos arī no citiem. Jūs pat samierināsieties ar muļķīgu atvainošanās iemeslu pat tad, ja zināsiet vai nojautīsiet, ka tie ir meli un muļķīgi attaisnojumi. Jūs esat apdedzinājušies, jo pārāk bieži piedodat cilvēkiem. Taču jūs tik un tā turpināt sevi apdedzināt, kāpjot uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem.

Ūdensvīrs

Jūs piedosiet augstāku mērķu vārdā, piemēram, saturot kopā kaut ko labu – draudzību, attiecības, laulību. Jūs piedosiet, ja dzirdēsiet pamatotu attaisnojumu, kurš būs tā vērts, lai nesabojātu labās attiecības. Lieliski saprotat un apzināties to, ka naids saēd jūs no iekšienes kā skābe, tādēļ jūs cenšaties pēc iespējas ātrāk tikt vaļā no iekšējiem pārdzīvojumiem un pārmetumiem. Nav jēga satraukties un šaustīt sevi par to, ka kāds cits izturējies pret jums neapdomīgi.

Pievienot komentāru