3 Zodiaka zīmes, kuras nezina, kā risināt savas problēmas

Neziņa, kā risināt savas problēmas vai grūtības saskaroties ar sevī esošajām emocijām…

ŪDENSVĪRS

Neskatoties uz to, ka Ūdensvīri parasti ir dzīvespriecīgi, viņu nespēja aktīvi risināt problēmas, var kļūt par sprunguli pašam savā ritenī. Protams, Ūdensvīri ir gudri filozofi, kuriem vienmēr būs atbilde, kāpēc notiek tā, kā notiek, un ko darīt, lai tā nenotiktu. Viņi var uzklausīt citus un dot padomus, taču tajā brīdī, kad pašam jātiek galā ar problēmām savā dzīvē, vieglāk ir izlikties, ka to nav, vai visraksturīgāk- izdomāt kādu argumentu vai iemeslu, kāpēc viņš ir bezspēcīgs un nevar neko darīt lietas labā. Šai zīmei ir ļoti grūti atzīt savas kļūdas un nepilnības, tāpēc viņi var vainot apstākļus, vai kādu citu savās neveiksmēs, un pats labākais- atrast patiešām loģiskus argumentus, kāpēc viņam ir taisnība. Taču neatkarīgi no tā, kura pusē ir taisnība, tas nespēj mainīt problēmu vai notikušo. Šāda stagnācija bieži var novest pie depresīva stāvokļa.

VĒZIS

Ja šīs Zodiaka zīmes pārstāvis jūtas ļoti sāpināt, vai kaut kas nav izdevies tā, kā cerēts, viņi noslēdzas sevī. Tādos brīžos Vēži „laiž” sev klāt tikai tos tuvākos, vai vispār nevienu, jo nav iespējams aprakstīt tās sajūtas, kādas viņš pārdzīvo.

Vēžu nosliece uz depresiju rodas tad, kad nav tuvo cilvēku, kuri mēģinātu viņu atbalstīt un liktu justies mīlētam. Ja Vēzis paliek pārāk ilgi savā čaulā un pārdzīvojumos, tad ir grūti no šī stāvokļa tikt laukā, jo vienkārši ir bail atkal atvērties un tikt sāpinātam. Tā rezultātā sliktais garastāvoklis, īgnums un prieka trūkums ātri vien var pārvērsties depresijā.

ZIVIS

Arī šī ir jūtīga Zodiaka zīme. Ja Vēzis problēmu gadījumā noslēdzas sevī, tad Zivis tās izvairās risināt. Ja viņas jūtas slikti, ir sāpinātas vai pieviltas, tad cenšas aizbēgt no šīm sajūtām. Bieži vien Zivis ķeras pie apdullinošiem līdzekļiem, lai aizmirstos, taču tas nav viennozīmīgi. Tā kā spēja izjust emocijas ir tik piesātināta, tad ir saprotama vēlēšanās nenonākt kontaktā ar negatīvām emocijām, jo tas vienkārši ir ļoti grūti. Taču bēgot problēma netiek atrisināta, un vienīgais, ko Zivis iegūst, ir laiks. Grūti ir izlikties, ka viss ir kārtībā un šī neatrisinātā lieta vai esošā sāpe ir, kā fonā skanošs modinātājs, ko var izslēgt vienīgi paņemot rokās. Jo ilgāk Zivis vilcinās, jo apgrūtinošāks kļūst šis fona troksnis, kas var novest līdz depresijai.

Pievienot komentāru