4 Zodiaka zīmes, kurām lemts kļūt par biznesa haizivīm

Ļoti veiksmīgi cilvēki, kas zina, ko darīt ar naudu!

Protams, katrs bizness un katrs cilvēks ir unikāls savā būtībā, taču tas neizslēdz faktu, ka bizness nav domāts visiem. Lai ar to nodarbotos, ir nepieciešama mērķtiecība, izturība, arī veiklība un izpratne par darāmo….

Vērsis

Šīs fiksētās enerģijas zīmes pārstāvji varētu būt kustīgāki, lai gan, šo principu lielā mērā nosaka arī Marss cilvēka individuālajā dzimšanas kartē. Neatkarīgi no Marsa, Vērsis grib labu dzīvi. Viņš arī saprot, ka lai pie tādas tiktu- kaut kas ir jādara. Un tā kā vēlme pēc komforta un materiālas neatkarības ir tik pašsaprotama, Vērsis tēmē augstu. Tā kā viņš visbiežāk informāciju uzkrāj, nevis ar to dalās, tad viņa prātā ir vesela biznesa nodaļa, kurā ir saglabāti visi novērojumi, secinājumi un fakti par to, kā bizness notiek apkārtēja vidē. Vērsis no malas izskatās kluss, un varētu šķist, ka šāds miera mīlis nebūs vadītājs ar stingru dūri, taču tā nebūt nav. Viņš ir kluss, jo visa darbība notiek „uz iekšu”. Tā viņš audzē jeb spiež savu „gāzes pedāli”, līdz ir gatavs atlaist sajūgu un močīt pa taisno uz mērķi. Un tad tiek likta lietā visa viņa uzkrātā pieredze un informācija.

Mežāzis

Šī Zodiaka zīme ir visspītīgākā. Tad, kad spīts apvienojas ar ambīcijām- voilà, biznesa guru ir gatavs. Protams, labam biznesmenim nav raksturīga tikai mērķtiecība un ambīcijas, lai gan tas ir daudz- par spīti šķēršļiem un neveiksmēm, turpināt savu darbību un meklēt iespējas, ka visu vērst par labu. Biznesmeni raksturo arī spēja disciplinēt sevi, nežēlojoties par to, cik sākumā viss ir grūti. Mežāži ir gatavi stāties pretī visdrūmākajiem šķēršļiem ticot, ka būs labi. Un tieši šāda attieksme viņu pārvērš par tanku!

 

Lai lasītu tālāk,  šķir otru lapu!

Pievienot komentāru