3 Zodiaka zīmes, kuras pavasarī izveidos jaunas attiecības

Uzzini, kurām Zodiaka zīmēm šis pavasaris nesīs jaunus piedzīvojumus un vislielāko veiksmi mīlestībā!

Nav izslēgts, ka nebūs dažādu konfliktu vai nesaskaņu, taču šīs Zodiaka zīmes marta, aprīļa un maija mēnešos būs visveiksmīgākās mīlas jomā. Zvaigznes ir sastājušās jums par labu.

Vai esi šo zīmju TOP 3?

DVĪŅI

Brīvajiem Dvīņiem pacelsies latiņa, kad runa būs par potenciālā partnera meklēšanu. Bezgala izvēlīgi pavasarī būs tieši Dvīņi. Vēlēsies atrast kādu, kurš būtu tevis cienīgs un tāds, kuru nebūtu kauns “atrādīt” vecākiem.

Attiecībās esošajiem Dvīņiem pavasarī ir mazas izredzes izšķirties, tāpēc šis ir labs laiks attiecību uzlabošanai. Iespējams, ka ar partneri nolemsiet doties kādā ceļojumā, kas jums abiem nāktu par jaunu. Sasniegsiet jaunas emociju un kaislību virsotnes, kā arī iepazīsiet viens otru tuvāk.

ZIVIS

Ja pašlaik esi viens, tad zvaigznes sola, ka ne uz ilgu. Tavs uzdevums ir nobruņoties ar pacietību, jo tava mīlestība tevi gaida teju tepat aiz stūra! Lielas izredzes iepazīt savu potenciālo partneri ir kādā brīvprātīgā darba pasākumā vai arī izglītības iestādē. Būtībā izjutīsi pastiprinātu uzmanību no pretējā dzimuma puses.

Attiecībās esošajiem būs sajūta, ka šis periods ir pielīdzināms nereālai ilūzijai. Lielisks laiks, kad ceļot, uzsākt kopdzīvi, apprecēties vai domāt par ģimenes pieaugumu.

AUNS

Brīvo Aunu uzmanību centīsies izpelnīties kāds zināms cilvēks, kurš jau kādu laiku dod dažādus mājienus. Nenožēlosi, ja aiziesi ar viņu uz randiņu. Ja nekas neizdosies, tad vismaz zināsi, ka nav vērts censties, bet ja izdosies – būsi atradis savu sirdsāķīti!

Aizņemto Aunu attiecības kļūst stabilākas, taču, diemžēl, mazliet vienmuļākās. Būs sajūta, ka trūkst asumiņa. Mēģini šo situāciju labot! Par ļaunu nenāks, ja šajā periodā dosieties kādā izbraukumā vai ceļojumā.

Pievienot komentāru