4 Zodiaka zīmes, kurām marts iesāksies ļoti veiksmīgi – nejutīsiet darvas pilienu medus mucā!

Vai arī tu esi šeit minēts?

Svari

Iespējams, vairāk koncentrēsieties uz to, kas Jūs neapmierina saistībā ar darba apstākļiem. Taču visai iespējams, ka tieši šīs neapmierinošās lietas ir nepieciešamas, lai iegūtu kādu vērtīgu atziņu un izpratni par to, kādu motīvu vadīts, Jūs dzīvē esat tur, kur esat. Ja pēc pašiniciatīvas uzlabosiet un izmainīsiet to, kas jums līdz galam nepatīk, tad pēc tam ir liela iespējamība, ka tas atspēlēsies pozitīvā ziņā.

Svariem marta sākums solās būt ļoti patīkams, jo būsiet tendēts rīkoties un pieņemt lēmumus iedvesmas pilns. Tā sajūta, ka jāpaplašina savi darbības apvāršņi un jārīkojas vēl lielākos apmēros, var kļūt pavisam reāla, tāpēc, ja Jums ir kaut kas padomā- neturiet sveci zem pūra!

Vērsis

Jums šis mēnesis iesāksies saspringti, taču tam vajadzētu noslēgties priecīgā noskaņā. Neskatoties uz nelāgo sajūtu, kas jums, iespējams, būs radusies neapmierinošā finansiālā stāvokļa dēļ, koncentrējieties uz galveno un lieciet lietā visu savu iekšējo gudrību par darāmo lietu- tad spēsiet visus šķēršļus pārvērst trumpī, kas ir jūsu pieredze, un paveikt savu darāmo lieliski! Marta otrajā nedēļā būs iespējams plūkt sava darba augļus, tāpēc, jo uzcītīgāks esat bijis, jo saldāki augļi būs. Katrā ziņā, ar karjeru saistītie jautājumi pašreiz attīstās ļoti intensīvi, tāpēc neuztraucieties-šī attīstība ir tikai uz labu. Jupiteram ir svarīga pārliecība un ticība sev, tāpēc, ja spēsiet saglabāt mērķtiecību arī pie sarežģītiem apstākļiem, tad iegūsiet kāroto.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem var kļūt aktuāli jau pieklusuši, neatrisināti jautājumi ar kopēju vadmotīvu. Šis vadmotīvs var būt saistīts ar to, kā jūs izturaties pats pret sevi. Šīs izturēšanās cēloņi meklējami bērnībā un jaunības dienu gados- vai tas būtu pašdisciplīnas trūkums, vai nevēlēšanās atzīt sev, kādu sen apgūtu patiesību? Lai vai kā, neskatoties uz intensīvo mēneša sākumu, jau otrā nedēļa sola jūs iepriecināt ar kādu patīkamu sociālu pasākumu. Cilvēki labprāt tieksies pie jums, vēloties kaut ko kopā darīt. Tas sola panākumus arī mīlestībā, taču, ja esat attiecībās, iespējams, sagādāsiet vai saņemsiet, kādu patīkamu pārsteigumu. Jums pašreiz ir aktuāli strādāt pie ilgtermiņa projektiem un attīstīt savu personību, lai beigās rezultāts būtu tāds, kādu vēlaties.

Ūdensvīrs

Jums marta mēneša sākums solās būt ļoti patīkams. Vienīgi iespējamas nopietnas pārdomas vai darīšanas darba jautājumos, kas saistīti ar jūsu vēlmi pēc pašizaugsmes. Sekojot savām patiesajām vēlmēm saistībā ar labāku dzīvi, jums izdosies ieviest vēlamās pārmaiņas ilgtermiņā. Iespējams, tas var notikt jūsu finansiālā stāvokļa izmaiņu dēļ, kas vedina domāt par tā uzlabošanos.Piemēram, apjaušot, ka visām situācijām vienmēr ir risinājums, varat ieraudzīt jaunus veidus un ceļus, kā jūsu vēlmēm kļūt īstām. Atļaujiet sev dzīvot, izmantojot visu savu potenciālu. Ar tādu attieksmi Jūs nejutīsiet šī mēneša darvas pilienu mucā, kas, iespējams, izpaustos, kā šaubīšanās par savām spējām izpildīt ilgtermiņa lēmumus.

Pievienot komentāru