3 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir pašas labākās mammas pasaulē

JAUNAVA

No Jaunavām iznāk labas mammas tikai tāpēc, ka viņas ir ļoti gādīgas, vienmēr pieprasot paskaidrojumus. Viņa uzreiz spēj pateikt, kad kāds melo, tāpēc viņu apmānīt būtu ļoti grūti. Jā, reizēm viņas uztraucas par daudz, bet tā jau ir sava veida mīlestības un gādības izpausme. Jaunava nevar izlikties, ka viņai ir vienalga, ja tā nav. Ne vienu tik ļoti nemīlēs, kā savus bērnus, viņu dēļ būs gatava darīt ļoti daudz. Būtībā Jaunavu bērni ir ļoti gudri un kārtīgi, jo ir labi audzināti, izceļoties ar labām zināšanām vairākos priekšmetos.

VĒZIS

Neatkarīgi no vecāka dzimuma, no viņiem iznāk ļoti labi vecāki, jo Vēži ir ļoti mīloši un gādīgi, Vēzis – mamma ir gādīga un mīl atrasties mājās kopā ar savām atvasītēm. Lieliska mājsaimniece un skolotāja. Ja bērnam kādreiz rodas neskaidrības saistībā ar mājasdarbiem, tad Vēžu mamma būs gatava palīdzēt un motivēt. Viņai jāatceras, ka bērnus no visa nav iespējams pasargāt. Viņa ir tāda mamma, kas visiem liks vakariņot kopā pie galda, jo vēlēsies, lai mājās valda miers un saticība, kā arī, lai visas nedienas tiktu izrunātas.

LAUVA

Šī ir stilīgā mamma, kura pati lieliski atceras, kā bija būt jaunam, un kādas trakulības viņa pati toreiz darīja. Saprotoša un pat smieklīga. Daudziem bērna draugiem viņa patīk, jo vienmēr spēj viņus uzjautrināt. Lieki piebilst, ka viņai ir svarīgi likties labai arī svešu bērnu acīs. Ar viņu iespējams runāt par visu, tāpēc viņas bērniem nebūtu jābaidās runāt ar savu mammu par mazliet delikātākām tēmām.

Pievienot komentāru