3 Zodiaka zīmju sievietes, kuras visvairāk krīt uz nerviem

Tas nebūt nenozīmē, ka šo zodiaka zīmju sievietes ir nemīlamas, neprecamas vai citādi sliktas. Vienkārši ir sanācis tā, ka viņas spēj būt ļoti kaitinošas. Ja kādam labi padodas spēlēt kādu mūzikas instrumentu, tad šīm zodiaka zīmēm – uz nerviem!

Jāteic, ka šī “krišana uz nerviem” gandrīz nekad nav apzināta. Varbūt liktenis viņus pārāk bieži iemet situācijās, kur viņas vienkārši nespēj nebūt kaitinošas?

SKORPIONS

Daudzi uzskata, ka Skorpions patiešām ir viena no bīstamākajām zīmēm, bet sieviete – vēl bīstamāka. Te uzreiz ir jāpiemin tas, ka tik ļauni Skorpioni nemaz arī nav, jo pret saviem tuvākajiem viņi ir patiesi gādīgi un mīloši. Problēmas sākas tad, ja esi Skorpiona melnajā sarakstā…. tad tu vienkārši sevi vari uzskatīt par mirušu Skorpiona acīs. Tas, kas cilvēkiem Skorpionā visvairāk nepatīk, ir viņa spēja pateikt acīs visu, ko viņš domā! Vairums cilvēku apgalvo, ka vēlas dzirdēt tikai patiesību, bet, ko līdz viņi to izdzird no Skorpiona, tā apvainojas un sāk viņu ienīst. Jāteic, ka viņš to, protams, varētu darīt mazliet saudzīgākā un maigākā veidā, nevis būt tik dzēlīgs un rupjš, bet neprasiet to, ko paši negribat!

AUNS

Kaut arī Auns vienmēr ir gatavs palīdzēt saviem tuvākajiem, viņš tomēr spēj būt šausmīgi kaitinošs un reizēm pat pārlieku egoistisks. Bieži vien var gadīties tā, ka vairāk laika un uzmanības viņš velta tieši sev un savām interesēm. Kaut arī Aunu sievietes rūpējas arī par bērniem un vīriem, viņas neaizmirst arī par sevi. Aunu sieviete ir ļoti nevaldāma un kaislīga, līdz ar to ir viegli aizkaitināma. Dažreiz liekas, ka katrs sīkums spēj izvest viņu pacietības. Šādos dusmu uzplūdos var gadīties arī tā, ka viņa aizskar tos cilvēkus, kuri ne pie kā nav vainīgi. Daudzu Auna likstu iemesls ir viņa nepārdomātā rīcība, un tas ietekmē ne tikai viņa paša dzīvi, bet arī viņa tuvāko.

ZIVIS

Zivis mēs varam mīlēt viņu radošās dabas dēļ, jo viņa pievēršas ne tikai sasniegumiem, bet arī savai iekšējai attīstībai. Tā vien liekas, ka viņai šajā sarakstē nevajadzētu būt… Bet kā ir patiesībā?

Viņas sapņi mēdz būt pārāk tālu no taustāmas realitātes, kas vijas ar neorganizētību un nepraktiskumu. Arī izvairīšanās no problēmām nenes absolūti nekādu labumu, bet gan sagādā galvassāpēs kā pašai, tā arī tuvākajiem, jo par savām ikdienas raizēm viņa nemēdz klusēt, jo vēlas izstāstīt par to visam rajonam!

Lieki piebilst, ka viņas slinkuma uzplūdi ir pārāk bieži, regulāri un jāteic, ka arī ilgi. Viņai ir grūti sevi piespiest kaut ko darīt, un šoreiz runa nav par seriālu skatīšanos. Ir visai grūti dzīvot ar kādu, kurš aiz sevis nenovāc, daudz laika pavada mājās, un tur vienkārši nīkst. Trakākais ir tad, kad, strīdoties ar viņu par visu augstāk minēto, viņa izdarīs tā, ka beigās vainīgais būsiet tieši jūs!

Pievienot komentāru