5 Zodiaka zīmes, par kurām tu pēc šķiršanās vēl ilgi nespēsi aizmirst

Noskaidro, kāpēc tieši šo 5 zodiaka zīmju sievietes liek vīriešiem pēc viņam ilgoties visvairāk. 

Katrs šķiršanos uztver citādāk – kāds mēdz ilgi skumt un ilgoties, bet kāds tam ātri tiek pāri. Protams, liela nozīme ir tam, kāds bija tavs partneris. Ja viņš tev sniedza drošības un mīlestības sajūtu, vai arī piedāvāja bezgalīgu mīlestību, tad pilnīgi iespējams, ka tev aizmirst viņu būs daudz grūtāk.

Jāatzīst, ka šīs sievietes ir tik šarmantas un neatvairāmas, ka ir tik grūti aizmirstamas. Ja viena ir maiga un gādīga, tad cita – neatkarīga dumpiniece.

Zodiaka zīmes nav sakārtotas pa vietām!

STRĒLNIEKS

Šī sieviete pati neaizmirst savus bijušos, tāpēc nereti uztur kontaktus ar viņiem arī pēc šķiršanās. Tomēr vīrietis pēc viņas ilgosies, jo neviens viņu vairs tā nespēs uzmundrināt un sasmīdināt. Strēlniece izstaro pozitīvu enerģiju, un spēj likt pasmaidīt arī tad, kad gribas raudāt. Sarunas ar viņu ir neaizmirstamas, jo Strēlniece spēj runāt teju par visu!

LAUVA

Šī sieviete ir neatkarīga un emocionāli spēcīga Viņas kaislīgo un dumpiniecisko dabu ir grūti aizmirst. Turklāt, viņa ir arī neatvairāma un šarmanta, kura pat neapzināti savu vīrieti padara greizsirdīgu. Lauvu kā ienaidnieku labāk negribēt, jo viņa ar visiem saviem kaķenes nagiem cīnīsies par savu taisnību, taču ļaunāk ir tad, kad tiek nodarīts pāri viņas mīļajiem. Kaut arī viņa šķiet egoistiska, Lauva tuvo cilvēku dēl ir gatava darīt teju jebko! Vīrietim šādu sievieti nudien ir grūti aizmirst- to raksturu, to kaisli. Attiecības ar Lauvu ir kā seriālos!

VĒZIS

Vēžu sieviete ir tik neaizmirstama, jo ir tik maiga un gādīga. Kuram vīrietim gan nepatīk tikt sagaidītam mājas ar siltām vakariņam un maigiem apskāvieniem? Viņa ir lieliska klausītāja, jo visiem partnera pārdzīvojumiem spēj just līdzi visizteiktāk. Viņa ir ģimenes cilvēks ar izteiktu mātes instinktu. Pēc šķiršanās ar Vēzi, vīrietis var justies pavisam vientuļš, neviena negribēts un nesaprasts, jo ir zaudējis kādu, kas par viņu tik ļoti rūpējās.

SKORPIONS

Viņa ir neizsakāmi seksuāla un noslēpumaina. Pat pēc ilgas kopa būšanas vīrietis par viņu visu nezina, saglabājot viņa interesi pret sievieti – Skorpionu. Vīrietim pietrūks jūsu sarunu un kvalitatīvi pavadīta laika kopā. Viņas raksturs, izturēšanās un šarms ir tās lietas, kuras ir visgrūtāk aizmirst. Turklāt, viņa vīrietim ir ne tikai laba mīlniece, bet arī lieliska padomdevēja, jo ir zinoša un ar labam spriešanas spējām apveltīta.

JAUNAVA

Viņa vīrietim nekad neatdos maksimumu no sevis, taču liks viņam domāt, ka tā dara. Šī sieviete ir analizētāja, un vienmēr apzinās faktu, ka šīs attiecības kādreiz var arī izjukt. Tomēr vienā brīdī sirds pārspēs prātu, un viņa attiecībām padosies, atklājot savu kaislīgo un karstasinīgo pusi. Kā gan aizmirst sievieti, kura sākumā šķita auksta un nepieejama, bet pēc tam pierada pie tevis un parādīja savu mežonīgo dabu? Jāatzīst, ka attiecībās ar Jaunavu tas, kurš iemīlas vairāk, parasti ir vīrietis. Pat pirmajos randiņos spēj atstāt neaizmirstamu iespaidu.

Pievienot komentāru