4 padomi no slavenās ekstrasenses Džūlijas Vangas


Televīzijas šova «Ekstrasensu cīņas» piecpadsmitās sezonas uzvarētāja rīdziniece Džūlija Vanga dalījusies ar padomiem, kā sakārtot savu dzīvi!

1. Kā pievilināt vīriešus?
Es nepievilinu vīriešus. Es par to vispār nedomāju. Jo vairāk tu uztraucies, kā tu izskatīsies citu acīs – patiksi viņiem vai nē, jo vaierāk no sevis atgrūdīsi cilvēkus.

2. Kāpēc ir daudz nelaimīgu attiecību?
Mūsdienās daudzu sieviešu problēma ir neizlēmība un bailes palikt vienai. Vairums sieviešu dzīvo pēc principa: “atrast kādu – vienalga kādu”. Tādas sievietes visbiežāk “noķer” pirmo pagadījušos vīrieti un viņām nekādu lomu nespēlē tas, ka viņš, iespējams, dzer, neciena viņu, krāpj, vai varbūt pat iekausta.

LASI ARĪ ŠO: Galvenās vecāku kļūdas bērna audzināšanā

3. Kā kļūt laimīgiem?
Sievietēm ir jāiemācās būt pašpietiekamām! Daudzu cilvēku problēma, kā vīriešu, tā sieviešu, ir tajā, ka viņi kopš dzimšanas dzīvo pēc dažādiem vispārpieņemtiem stereotipiem: apprecēties, dzemdēt bērnus utt. Un neviens nedomā par sevi kā par vienu veselu, kam ir gan savi sapņi, gan savas vēlēšanās.

4. Kā iegūt pāriecību par sevi?
Ir jāpieņem savs iekšējais un ārējais “es”. Gluži vienkārši sevi ir jāiemīl. Cilvēki baidās būt koši, pamanāmi, vairums bīstas no apkārtējo viedokļa un nosodījuma. Cilvēki baidās būt viņi paši! Un tas ir skumji…

Pievienot komentāru