4 Zodiaka zīmes, kurām 2019. gads būs emocijām un kaisles bagāts

SKORPIONS

Skorpionam, kurš vēl nav atradis savu otro pusīti, 2019. gads atnesīs īsto mīlestību. Tev šis būs mīlestības gads! Tomēr, lai iegūtu to, ko vēlies nāksies iziet ārpus savas komforta zonas. Ja vēlies iepazīties ar jauniem cilvēkiem, izmēģini ko neierastu, piemēram ātros randiņus vai iepazīšanos internetā. Ja vēlies veidot ilgstošas un stabilas attiecības, atliks vien piestrādāt pie savas komunikabilitātes, ņem vērā, ka tev vajadzētu samazināt arī savu slepenību.

Arī tad, ja jau esi izveidojis attiecības, par sliktu nenāktu piestrādāt pie atklātības. pret mīļoto cilvēku. Šis būs gads, kura ietvaros būs jānonāk pie daudziem jo daudziem kompromisiem, tādēļ pārliecinies par to, ka citi izprot tavas vajadzības. Kā arī ieklausies savā otrajā pusītē, lai izprastu viņa/-as vajadzības. Vēlams sīki un smalki apspriest visu, arī to vai vēlies ģimenes pieaugumu.

AUNS

Šis gads Auniem solās būt mīlestības pilns! Ja tu jau esi attiecībās, tad 2019. gadā tās solās uzlaboties un kļūt vēl ciešākas. Iespējams, ka būsi emocionālāks, nekā parasti, taču, ja uz to skatās no gaišās puses, tad tavs partneris vēl labāk spēs saprast tavas jūtas un to, kā tev palīdzēt.

Tas pats attiecas arī uz seksu! Zvaigznes sola, ka 2019. gadā tava seksuālā dziņa pieaugs, un tev ar partneri šajā jomā ies nudien jautri. Iespējams, ka tu atvērsies vēl vairāk un ierosināsi izmēģināt kaut ko līdz šim nebijušu tieši gultā.

Auniem mīlas jomā ieteicams klausīt savai iekšējai sajūtai – tā tevi nepievils! Ja kaut kas attiecību jomā šķiet aizdomīgi, tad paļaujies uz savām sajūtām.

Pievienot komentāru