4 Zodiaka zīmes, kurām 2019. gads būs emocijām un kaisles bagāts

Lūk, kurām zodiaka zīmēm 2019. gads būs patiess izaicinājums mīlestībā!

ZIVIS

būs ļoti bagāts. Iespējams, būsi emocionālāks nekā agrāk, vai arī izrādīsi savas patiesās jūtas jauniem cilvēkiem. Ja esi viens, tad drīz atradīsi mīlestību. Iespējams, 2019. gadā ilgstošu attiecību vietā būs vairāki neilgi, bet aizraujoši piedzīvojumi.

Ja šobrīd jau esi attiecībās, tad ir pienācis laiks tās nedaudz atsvaidzināt. Izmēģiniet kaut ko jaunu, lai nezaudētu romantiku, piemēram, dodieties ceļojumā vai arī vienkārši vairāk laika pavadiet kopā.

Arī seksuālā dzīve solās būt aizraujoša. Tāpēc parūpējies par to, lai neizniekotu savu enerģiju. 2019. gads Zivīm ir arī piemērots laiks grūtniecības plānošanai.

Ja tev patīk nenopietnas attiecības, iespējams, tās atradīsi savā draugu lokā. Atklājot savu patieso un radošo personību, varēsi iegūt vairāk draugu.

MEŽĀZIS

Pieņem savus un otra cilvēka trūkumus. Ja arī tev nav tik daudz enerģijas kā otram, tāpēc mēģini veidot kompromisu, lai attiecības būtu saskanīgas. Nākamajā gadā Mežāzim mīlestība, sekss vai grūtniecība nebūs prioritāte, bet piedomā pie šīm lietām, jo tas nāks par labu attiecībām.

Ja pašlaik neesi attiecībās, tad 2019. gadā vari pastrādāt ar sevi, lai tādas izveidotu. Lai arī neesi tas, kurš ļoti viegli atklāj emocijas, tev tās jāapzinās un jābūt patiesam pret sevi, ja vēlies atrast otru pusīti. Tādā pašā veidā Mežāzis varēs iegūt arī jaunus draugus.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru