Veselības horoskops 2019. gadam – kas katram būtu jāievēro?

Lūk, kas zodiaka zīmēm būtu jāievēro 2019. gadā, lai pasargātu savu veselību!

AUNS

Šogad centies nepārpūlēties. Tev ik pa laikam būs nepieciešamas brīvdienas un laiks vienatnē, lai nejustos iztukšots un noguris. Ja esi plānojis uzsākt fiziskas aktivitātes, lai uzlabotu savu pašsajūtu, tad ieteicama ir vingrošana. Sievietēm piemērots laiks, kad domāt par ģimenes pieaugumu. Citām šogad var sanākt beidzot atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

VĒRSIS

Tas, ko tu ēd, šogad var stipri ietekmēt tavu veselību, tāpēc pārliecinies, ka tā pārtika, ko uzņem, ir veselīga un tavam dzīves stilam atbilstoša. Par ļaunu nenāktu veselības pārbaude un ārsta apmeklējums. Šis ieteikums šķitīs pašsaprotams, taču Vēršiem stipri ieteicams ģērbties laikapstākļiem atbilstoši un rūpēties par savu veselību.

DVĪŅI

Maza iespēja, ka šogad slimosi ar kaut ko nopietnu, tieši otrādi – tava veselība uzlabosies. Dvīņiem 2019. gads ir piemērots, lai beidzot tiktu pie sava sapņu auguma, tāpēc jau laicīgi sāc piedomāt pie savas diētas un treniņiem. Īpaši nozīmīga būs izgulēšanās un veselīgs miegs.

VĒZIS

Veselā miesā – vesels gars! Ja rūpēsies par savu fizisko veselību, tad arī jutīsies labi. Tomēr neizbēgami liela nozīme būs tavai labsajūtai – reizēm būs nepieciešams pabūt vientulībā, sakārtot domas un saprast, ko tu vēlies darīt turpmāk. 2019. gads Vēžiem solās būt pārmaiņām un pārdomām pilns.

LAUVA

Ar veselību būs dažādi – brīžiem izjutīsi izteiktus enerģijas krājumus, bet brīžiem jutīsies pagalam izsmelts. Meklē balansu. Ļoti ieteicamas ir sportiskās aktivitātes.

Būs brīži, kad tev pietrūks enerģijas, svarīgi ir atpūsties, pretējā gadījumā vari saslimt.

JAUNAVA

Suns gads Jaunavām būs stresa pilns, tas nozīmē to, ka būs nepieciešama atpūta. Šogad lielu uzmanību pievērs savai pašsajūtai un nespied sevi darīt tās lietas, kuras tev nav pa spēkam! Pārlieku liela slodze neatmaksāsies!

Ieteicams izmēģināt kaut ko jaunu, varbūt šoreiz tā būs joga?

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru