4 Zodiaka zīmes, kuras grūti nosaukt par likteņa lutekļiem – nākas iet cauri visādiem šķēršļiem!

Varbūt, ka arī tava zodiaka zīme vainojama pie tavām likteņa likstām?

Ar nožēlu jāatzīst, bet ne visi no mums ir dzimuši par veiksminiekiem. Kādam dzīvē viss izdodas, bet kādam – ne īpaši.

Šoreiz parunāsim par tām zodiaka zīmēm, ar kurām liktenis mēdz izspēlēt nelāgus jokus. Tas gan nenozīmē, ka liktenis ir vainojams pie visa, jo bieži vien mēs paši esam vainīgi pie savām kļūdām. Tomēr ar šīm zodiaka zīmēm ir citādāk, jo dažādu apstākļu sakritības rezultātā viņi ir spiesti izdarīt nepareizās izvēles, bieži vien viņiem aizmiglo acis arī citi notikumi…

ZIVIS

Zivis gan varētu vainot paši sevi pie visa, kas ar viņiem notiek, jo, būsim atklāti – Zivis nav tie labākie lēmumu pieņēmēji. Tomēr, pat neskatoties uz to, Zivīm bieži vien neveicas. Tā vien liekas, ka apstākļi vienmēr sakrīt viņiem par sliktu.

Īpaši neveiksmīgi viņi ir mīlestībā, jo partnerim mēdz pieķerties no visas sirds, vainojams arī fakts, ka viņi pārāk ātri iemīlas nepareizajos cilvēkos. Būtībā – Zivis dzīvē pārāk daudz cieš!

VĒZIS

Daudzi arī Vēzi vēlētos vainot pie savām likstām, tomēr viņiem patiešām reti kad veicās. Pat, pieņemot vislabākos lēmumus, liktenis beigu beigās par Vēžiem tikai pasmejas un vienmēr izspēlē kādu ļaunu joku.

Vēžiem parasti ir jāstrādā ļoti daudz, lai sasniegtu kāroto, un, ņemot vērā viņa attiecības ar likteni, tas viņiem ir vēl grūtāk kā citiem. Nemaz nerunājot par Vēža raksturu, kurš reizēm nudien var būt neciešams.. Jā! Arī Vēžiem ir riebīgs raksturs, bet, ticiet mums, jūs to nevēlaties redzēt!

MEŽĀZIS

Mežāžiem neveicas, jo… tā vienkārši ir! Zvaigznes šos ragainos draugus nav īpaši iemīļojušas, tāpēc viss, kas citiem nāk grūti, Mežāzim ir vēl daudz, daudz grūtāk! Bet, tieši tāpēc Mežāži ir tik mērķtiecīgi, jo citādāk nemaz nevar! Pat, ja kādam retam Mežāzim ik pa laikam veicas, viņš tik un tā ir saskāries ar likteņa jokiem, tāpēc nereti izolējas no sabiedrības un ierokas savos darbos – tā vienkāršāk!

ŪDENSVĪRS

Šīs zīmes pārstāvji tā vien uzprasās uz nepatikšanām. Gan mīlestībā, gan citās dzīves sfērās liktenis ņirgājas par šīs zīmes pārstāvjiem. Kāpēc? Jo Ūdensvīrs pats to izaicina! It īpaši pusaudžu gados Ūdensvīriem raksturīga iekulšanās pamatīgās nepatikšanās, pat tad, ja vecāki viņus audzina pēc augstākās morāles un standartiem.

Pievienot komentāru