Uzzini, kāda karma var piemeklēt katru no zodiaka zīmēm!

Katram no mums dzīvē ir kāds uzdevums. Citam vieglāks, bet citam – grūtāks.

AUNS

Auni parasti pieņem lēmumus, balstoties uz savām izjūtām un emocijām. Tā nu gan nevajadzētu darīt. Šāda rīcība bieži vien jums sagādā liekas raizes, kā arī noved pie nepareizajiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Tu mēdz atdarīt ar to pašu, ko esi reiz saņēmis. Nekad neskaties uz citiem! Citu cilvēki rīcība bieži vien ir nepareiza un var gadīties, ka tiek vērsta pret tevi. Tikai tāpēc, ka kāds tev kaut ko sliktu ir nodarījis, nenozīmē, ka tev ar to pašu jāatdara atpakaļ! Tu esi labāks par citiem, tāpēc nekrīti tik zemu!

DVĪŅI

Tu bieži vien rīkojies tā, kā citi uzskata par pareizu… bet kā ir ar tevi pašu? Mēģini ieklausīties pats sevī un savās sajūtās! Tu uzreiz kļūsi laimīgāks, kad sāksi dzīvot sev un savam priekam, nedomājot par citiem!

VĒZIS

Vēži pie savām nedienām vienmēr vaino citus, bet kā ir patiesībā? Skaidrs, ka zināmā mērā vaina ir arī tevī pašā! Mēģini saprast, ka tu pats esi savas laimes kalējs!

LAUVA

Tu vienmēr esi koncentrējies uz sevi, un cilvēki par to tevi ir aprunājuši. Bet tu rīkojies pareizi! Tev IR jādomā par savu laimi, bet, tai pat laikā tu nevari slikti izturēties pret apkārtējiem!

JAUNAVA

Kaut arī esi kritisks un brīžiem pat nejauks, tu vienmēr esi gatavs citiem palīdzēt. Nereti tevi cilvēki izmanto. Neļauj tam notikt! Izvērtē, kuriem cilvēkiem ir, bet kuriem nav vērts palīdzēt!

SVARI

Dzīvē svarīgākā nav nauda! Beidz skaitīt un beidz par to tik ļoti uztraukties! Ja tevi neapmierina tavs finansiālais stāvoklis, tad, tā vietā, lai sūdzētos, mēģini kaut ko darīt lietas labā!

SKORPIONS

Beidz uztraukties par to, ko teiks citi! Patiesība ir tāda, ka dienas beigās svarīgas ir tavas vēlmes un sapņi. Atceries to! Arī citi dienas beigās domā par sevi, nevis tevi – tāpēc nomierinies!

STRĒLNIEKS

Strēlniekiem ir grūti ilgstoši atrasties vienā vietā. Pārmaiņas ir laba lieta- tās ir nepieciešamas, tomēr reizēm Strēlnieki aizmirst par stabilitātes sajūtu. Pamēģiniet – par skādi nenāks!

MEŽĀZIS

Mežāži ir gatavi strādāt vairāk par visiem, lai sasniegtu nosprausto mērķi. Mēģiniet reizēm arī atpūsties, citādi jūsu darba spējas laika gaitā saruks!

ŪDENSVĪRS

Viss, kas notiek, notiek uz labu. Nav jēgas iespringt par pārmaiņām vai sīkumiem! Kaut arī esi brīvības mīlētājs, tev ir zināmas bailes pret lielām pārmaiņām! Iekšējais nemiers pāries tad, kad sapratīsi, ka raizēšanās neko labu nedod!

ZIVIS

Tev ir ļoti labi attīstīta intuīcija. Skaidrs, ka pateicoties tai, esi sevi paglābis no neskaitāmām nepatikšanām. Atceries – ja tev ir sajūta, ka kaut kas nav kārtībā, tad tā, visticamāk, arī ir! Neskatoties uz to, ka šī ir svētīga dāvana, reizēm tā liek pārāk daudz domāt un uztraukties.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Gaida</cite>

    Savas zodiaka zīmes -Jaunava aprakstam piekrītu pilnībā – viss kā no manas dzīves norakstīts!!!!

Pievienot komentāru