4 Zodiaka zīmes, kuras ļoti bieži cieš no mīlestības

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīri pēc dabas ir ļoti stipri cilvēki – jo īpaši emocionālā ziņā. Viņi diezgan daudz ir spējīgi paciest, tomēr visam ir savs mērs. Ūdensvīrs vēlas redzēt sev blakus kādu, kurš ir jautrs, tomēr šādi cilvēki viņa skatījumā izrādās vienkārši dumji. Ir visai grūti atrast kādu, kurš būtu apveltīts ar labu humora izjūtu, spētu nodoties trakulībām, bet tai pat laikā spētu runāt par dažādām tēmām.

Viena problēma, ar kuru Ūdensvīri nereti saskaras attiecībās ir tas, ka partneris vēlas no viņa redzēt vairāk empātijas un emociju, jo reizēm viņi nudien var izskatīties vienaldzīgi.  Viņiem vienkārši šādu jūtu izpaušana uz āru nav raksturīga, jo tā var tikt asociēta ar vājumu, un tas noteikti nav kaut kas tāds, kas Ūdensvīra patīk.

DVĪŅI

Viss ir atkarīgs no mums, tomēr varētu teikt, ka Dvīņi bieži vien ierok sevi neizbēgamā bedrē, kur šķiršanās nereti ir vienīgais iemesls, ka no tās tikt laukā. Viņi mīl brīvību, flirtu un pretējā dzimuma pārstāvju uzmanību, ir visai grūti no tā atteikties vienā brīdi, kad uzsāc attiecības. Tomēr tas viņiem nemēdz būt šķērslis – tas nenozīmē, to ka viņi ir ar garantiju piekrāpt savu mīļot cilvēku, bet nepadosies visam tam, ko vēlas partneris, jo īpaši tad, ja tam ir saistība ar viņa brīvības ierobežošanu.

Kā nozīmīgs faktors jāpiemin arī viņa divējādā daba. Starp citu, viņi ir arī lieliski meļi, un, ja nepieciešams, būs gatavs to arī darīt. Nav nekāds noslēpums, ka meli bieži vien noved pie šķiršanās un salauztas sirds.  Reizēm par iemeslu tam ir viņa izvairīšanās no problēmām un to risināšanas.

STRĒLNIEKS

Arī Strēlnieki nav būrīti ieliekami, un nespēj paciest attiecības, kurās tiek kontrolēti, lai arī cik ļoti viņš savu partneri nemīlētu. Strēlnieki ir flirta meistari, bieži vien to dara pat neapzinoties, turklāt viņi ir apveltīti ar valdzinošu šarmu un skaistumu, kas piesaista daudzus pretējā dzimuma pārstāvjus. Šāda uzmanība Strēlnieka otro pusīti var padarīt bezgala greizsirdīgu, un jāatzīst, ka Strēlnieks to reizēm pat izbauda, tomēr tikai līdz brīdim, kad sākas nopietni strīdi par to.

Strēlnieki ir pozitīvi, tāpēc viņiem ir tendence domāt labu pat par tiem, kurus viņš vēl kārtīgi nepazīst. Šāds skatījums uz cilvēkiem un it īpaši uz mīļoto cilvēku, var novest pie smagas vilšanās, kad iedomas par partnera patieso dabu it nemaz neatbilst realitātei.

ZIVIS

Viņi ātri iemīlas un ātri pieķeras pat tiem, kuri viņa mīlestību un rūpes nemaz nav pelnījuši. Pārāk ātra pieķeršanās partneri var mazliet atraidīt un pat novest pie jūtu pazušanas. Kaut arī spējīgi iemīlēties vairākas reizes savas dzīves laikā, viņi katras attiecības cenšas uztvert savā ziņā nopietni, bet, ja sanāk izšķirties, tad par to mēdz smagi pārdzīvot.

Nevarētu teikt, ka viņiem nepatīk pretējā dzimuma uzmanība, tomēr viņš cenšas būt vienkārši draudzīgs pret apkārtējiem. Reizēm šāda uzvedība par tikt pārprasta un uztverta par flirtu.

Pievienot komentāru