4 Zodiaka zīmju vīrieši, kuri jāprec – vienmēr gādīgi un mūžam uzticīgi!

Lūk, trīs zodiaka zīmes, kuru vidū ir visuzticamākie vīrieši. Viņiem savas mīļotās krāpšana nav raksturīga. Protams, vērā ir jāņem dzimšanas datums, laiks, gads un vēl citas lietas…

VĒRSIS

Kaut arī spītīgs un stūrgalvīgs, taču bezgala uzticīgs savai liktenīgajai sievietei, veltot viņai visu savu uzmanību. Ja iemīlas, tad pa īstam. Sānsoļus parasti nemēdz spert, jo uzskata, ka tā ir vājuma pazīme. Viņi savu partneri nepametīs, pat ja draugi vai ģimene būs pret viņu attiecībām. Pats, esot liels domātājs, nekrāpj savu sievieti tikai tāpēc, ka spēj iztēloties kā tas būtu, ja viņu pašu piekrāptu. No ārpuses izskatās varens un bezjūtīgs, taču patiesībā ir ļoti emocionāls un maigs.

SKORPIONS

Kaislīgs un greizsirdīgs. Parasti visas emocijas un jūtas ir ar galējībām. Ja ienīst, tad no visas sirds, ja mīl, tad var likties, ka viņš otra dēļ ir teju zaudējis prātu. Viņam pašam ir ļoti grūti atvērties un uzticēties otram, tāpēc, zinot to, cik tas ir grūti, sānsoļus nespers, jo uzskata, ka uzticība ir pašā attiecību pamatā. Vienīgais izņēmums, kad viņš savu sievieti varētu piekrāpt, ir atriebības nolūkos, kad viņa pati ir bijusi neuzticīga. Būdams sirds pavēlnieks, mīlestībā bieži vien vadās pēc tā, ko jūt sirds, nevis saka prāts. Nodevību no otra cilvēka nekad nepiedos, jo visai ilgi spēj turēt ļaunu, jo īpaši tad, kad viņa sirds tiek salauzta.

LAUVA

Kaut arī viņš mīl pretējā dzimuma uzmanību un atrašanos uzmanības centrā, tomēr viņa sirds pieder tikai vienai un vienīgajai. Diemžēl, neliela problēma varētu būt viņa vēlme dominēt un būt noteicošajam, kas vairumam sieviešu varētu nepatikt. Visādi citādi viņš ir ļoti kaislīgs. Savai sievietei nekad neko nežēlos, vienmēr apbērs viņu ar skaistām lietām vai arī jebko citu, kas ir viņas sapņos. Lutina ne tikai sevi, bet arī savu mīļoto sievieti, reizēm latiņu paceļot pat pārāk augstu.

MEŽĀZIS

Ja attiecībās ir radusies kāda problēma, tad viņš būs tas, kurš vēlēsies to risināt uzreiz. Nav tā, ka viņš diži alktu pēc citām sievietēm, kad pie sāniem ir sava. Ja nu tomēr attiecības viņu ir nogurdinājušas, tad viņš vispirms izšķirsies un tikai tad sāks jaunas attiecības. Gatavs savai sievietei palīdzēt visur, kur spēj. Vienīgā problēma – viņš ir īsts darbaholiķis, kurš ne vienmēr spēj pietiekami daudz laika un uzmanības veltīt savai mīļotajai. Taču, daudz strādājot, viņam vismaz neatliek laika domāt par citām!

Pievienot komentāru