3 Zodiaka zīmes, kuras nepiedod neuzticību attiecībās – par krāpšanu liek samaksāt!

 

Krāpšana un sirds sāpes ir drausmīga lieta, taču ar šīm sajūtām ir saskārušies ļoti daudzi. Citi spēj piedod neuzticību, bet citi ļaunu prātu tur ilgi.
Mūsu raksturu, arīdzan uzskatus un paradumus, ietekmē datums, kurā esam dzimuši. No tā izriet arī horoskopa zīmes ietekme uz personību.

SKORPIONS

Veiksmi tiem, kas mēģina atgūt viņa uzticību. Salauz tik Skorpiona sirdi, un pilnīgi iespējams, ka viņš salauzīs tavus kaulus. Ja tu atgrūd viņa mīlestību, tad vari droši to pielīdzināt elles liesmām. Būtībā jebkurš tavs mēģinājums saiet ar Skorpionu kopā izvērtīsies par tavu pagātnes grēku nosaukšanu. Gatavojies kārtīgai lekcijai! Pēc krāpšanas gadījuma otram nekad nespēj vairs uzticēties, pat ja atkal izdodas saiet kopā. Viņu vienmēr pavadīs šaubu un uztraukuma sajūta, kad zinās, ka esi aizgājis ballēties, vai arī ja ilgi neatbildi. Parasti dusmu iespaidā, kas izraisītas partnera nodevības dēļ, var izdarīt tik tiešām kaut ko traku, vai vismaz sākt apsvērt šīs trakās rīcības plānu.

Lasi arī: Piedošanas horoskops: kura zīmes ir spējīgas piedot krāpšanu attiecībās?

VĒRSIS

No visām horoskopa zīmēm, Vērsis ir tā, kas ļaunu prātu tur visilgāk. Viņš ne piedos, ne aizmirsīs. Visļaunākais ir tas, ka viņš par to cilvēku nespēs pateikt nevienu labu vārdu. Jo viņa sākotnēji labo priekšstatu aizmiglos partnera krāpšana un nodevība. Protams, ka ļauna prāta turēšana slikti ietekmē viņa paša emocionālo stāvokli, taču, neuztraucies! Viņš parūpēsies, lai slikti ietu arī tam, kurš viņam ir nodarījis pāri! Tas parasti nemēdz izpausties kā kaut kas stipri ļauns, bet diezgan ticams fakts būtu tas, ka viņš varētu sākt runāt krāpējam aiz muguras.. un ne to pašu labāko.

Lasi arī: Šo 4 zodiaka zīmju sievietes attiecībās ir visuzticīgākās

MEŽĀZIS

Viņš pats ir ļoti uzticams, maza iespēja, ka Mežāzis savu partneri varētu piekrāpt. Gadījumā, ja viņš tiek piekrāpts, Mežāzis jūtas visai pārsteigts. Jo, kā tā var? Viņš pats taču neko sliktu neizdarīja!
Mežāzis, visticamāk, ka nodarbinās savu prātu ar jautājumiem – kāpēc tā notika, kāds bija tā iemesls?!…
Var šķist, ka viņš spēj piedot partnerim, bet tā nav. Viņš nekad nav spējīgs pilnībā piedot krāpšanu, jo domās viņš vienmēr iztēlosies to, ka viņa partnerim attiecību laikā ir bijis fizisks kontakts ar kādu citu.

Pievienot komentāru