4 Zodiaka zīmju vīrieši, no kuriem noteikti jāuzmanās – ļoti viegli jums salauzīs sirdi!


Šis horoskops iepazīstinās ar četrām zodiaka zīmēm, kurās dzimuši vīrieši visbiežāk rotaļājas ar jūtām. Viņiem patīk azarts, skaista aplidošana un vārdi, bet drīz kļūst garlaicīgi ar vienu un to pašu meiteni. Mūsu vecmāmiņas tādus sauca par brunču medniekiem…

DVĪŅI

Dvīņu zīmē dzimuši puiši bieži vien ieskatās spogulī katru reizi, kad iet tam garām, bet savā Instagram profilā publicē savas vēdepreses bildes. Lielā daudzumā.

Var diezgan droši teikt, ka neviens nerūpējas par Dvīņiem vairāk kā to dara viņi paši, un tas liek viņiem izskatīties visai paviršiem pret jebkurām attiecībām.

Dvīņi nereti ir spēlmaņi, kas izmanto sievietes, vienkārši lai sajustos labāk.

LAUVA

Lauva ir tas brunču mednieka tips, kas pastāvīgi meklē pašapliecināšanos un apkārtējo komplimentus. Tomēr viņam nekad nepietiek ar viena cilvēka viedokli, un tas nozīmē, ka viņa draudzeņu skaits var būt … diezgan liels.

Lauvam īstenībā nerūp, ko tu par viņu domā. Viss, ko viņš grib – komplimenti un uzmanība, un viņš aizies, kad būs tos saņēmis, bet tu – sapratusi, kas vispār notiek.

SKORPIONS

Skorpionu visvairāk aizrauj mīlestības fiziskā puse, bet tas nozīmē, ka tad, ja ar to viss nebūs ideāli, tu viņu pārstāsi interesēt.

Viņam var būt vajadzīga visa dzīve, lai atbrīvotos no šī domāšanas veida, bet visumā Skorpioni dod priekšroku bezdomu seksam, nevis pienācīgai uzmanības izrādīšanai sievietei.

Skorpions ir ļoti pārliecināts par sevi. Viņš zina, ka var būt nelietis vai pārāk virspusējs, bet viņam uz to nospļauties. Diemžēl viņš arī uzskata, ka tieši te slēpjas viņa pievilcības noslēpums, lai gan tas tā, protams, nav.

Lasi vēl: Siržu lauzēju horoskops: kuras zodiaka zīmes visbiežāk sāpina citus?

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir ieciklējies uz brīvu dzīvi, tāpēc darīs visu iespējamo, lai sievietes zinātu: viņam vajadzīgs tikai gadījuma sekss.

Tomēr viņš nesaprot, cik muļķīgi izskatās no malas, kad mēģina pierunāt klubā vai bārā iepazītu meiteni “iedzert pie viņa kafiju”.

Strēlnieks pats apzinās, ka viņa metodes ne vienmēr darbojas, bet mēģina izskatīties tā it kā viņam būtu vienalga, ko sievietes par viņu domā – pat ja patiesībā ir pavisam otrādi.

Pievienot komentāru