Horoskops mīlestībā no 11. līdz 17. martam – neslēp savu patieso būtību!

AUNS Ja iepriekš esi partnerim par šo to klusējis, tad tagad tas mainīsies. Iespējams, ka izvēlēsies mīļotajam cilvēkam atklāt ko tādu, kas viņam jau sen bija jāzina. Jaunajiem pāriem piemērots laiks, lai atzītos mīlestībā. Labi padosies komunikācija.

VĒRSIS Ja pašlaik saskaries ar situāciju, kur nespēj tikt pāri savām iepriekšējām attiecībām, tad šonedēļ izjutīsi nelielu atvieglojumu. Iespējams, ka saruna ar kādu tuvu un pieredzējušu draugu tev liks justies daudz labāk.

DVĪŅI Satiksi kādu senu paziņu, ar kuru apspriedīsi ne tikai jaunākos, bet arī pavisam senus notikumus. Sarunas par mīlestību, attiecībām, karjeru un visu pārējo nudien tevi spēs iedvesmot un uz pasauli paskatīties ar pavisam citām acīm.

VĒZIS Iespējams, ka uz attiecībām pašreiz skaties ar atbildības ar pienākuma sajūtu. Tā vien šķiet, ka tajās trūkst kaisles, piedzīvojumu un elpu aizraujošu mirkļu. Negaidi, ka partneris pats uzņemsies iniciatīvu, šoreiz tas būs jādara tev!

LAUVA Kad attiecībās ir iestājies sausuma periods, vajag kaut ko mainīt. Rutīniskas nodarbes tev liedz uz savu partneri raudzīties tā, kā tu to darīji iepriekš. Iespējams, ka par ļaunu nenāks laiks atsevišķi. Vientulībā spēsi sakārtot savas domas un sailgoties pēc mīļotā cilvēka.

JAUNAVA Lielākais romantikas un kaislību šķērslis būs problēmas ar naudu. Iespējams, ka jutīsies satraukts, ka viss tomēr neiet tā, kā plānots. Centies nemainīt savu attieksmi pret mīļoto cilvēku un dusmu iespaidā nepateikt kaut ko aizskarošu.

SVARI Starp tevi un tavu partneri uzlabosies komunikācija, kā ari attiecības kopumā. Šis ir piemērots laiks, kad pavadīt maksimāli daudz laika kopā. Atsevišķiem Svariem piemērots brīdis, kad nopietni apsvērt domu par ģimenes pieaugumu.

SKORPIONS Dažādu apstākļu dēļ šonedēļ būsi mazliet satraukts un nervozs, kas liegs pilnībā izbaudīt laiku ar kādu nesen iepazītu pretējā dzimuma pārstāvi. Ja tev viņš patiešām patīk, tad liec viņam to laicīgi saprast, citādi viņš var padomāt, ka viņš tevi neinteresē.

STRĒLNIEKS Visas vēlmes un iegribas partnerim pasniegsi skaidri un gaiši, bez dažādiem mājieniem. Nevēlēsies tikt pārprasts, kā arī tev būs apnikusi pieeja visu stāstīt caur puķītēm. Kavējoties atmiņās, sapratīsi, cik daudzas lietas tu būtu varējis paveikt, ja vien nebūtu izdarījis nepareizās izvēles.

MEŽĀZIS Iespējams, ka nesen pieņemto lēmumu nāksies vēlreiz pārcilāt. Tas var būt kaut kas pavisam vienkāršs un elementārs, piemēram, tas, kā jūs plānojat iekārtot savu mājokli. Lai vai kā, var rasties zināmas problēmas ar naudu, tāpēc prātīgāk būtu iegādāties tikai pašu nepieciešamāko.

ŪDENSVĪRS Pat ja attiecības pašreiz nav aizraujošas, tu tāpat zini, kas būtu jādara, lai tās uzlabotu. Šoreiz nevis tikai domā, bet gan mēģini savas idejas realizēt. Ja nesen esi izšķīries, tad nebaidies ar savu bijušo partneri sazināties un pateikt to, ko viņam nekad nebiji teicis.

ZIVIS Ja nesen piedzīvojāt kādu nopietnu strīdu, tad tagad tu vēlēsies atpūsties no attiecībām un sakārtot savas domas. Visai vērtīgs būs kāda zinošāka un pieredzējušāka cilvēka padoms. Vairāk uzmanības pievērsīsi sev un tam, ko tu sevī vēlētos mainīt.

Pievienot komentāru