5 vienkārši padomi, kā piesaistīt Vērša zīmē dzimušu vīrieti

Vērša zīmē dzimis vīrietis ir stabils un uzticams. Viņš nav sajūsmā par pārmaiņām un drīzāk rod komfortu rutīnā.

Ja Vērsim no tevis būs vajadzīgs tikai sekss, tad viņš jums to noteikti arī pateiks. Ja viņam būs vajadzīgs kas vairāk, viņš būs jums blakus. Bieži vien šīs zīmes pārstāvjiem ir mīlas dēkas, par ko neviens neko nezina, jo kaut kādu iemeslu dēļ Vēršiem patīk noslēpumi. Varbūt tāpēc, ka Vēršiem patīk kontrolēt cilvēkus.

Lasi vēl: VĒRSIS: erotiskais horoskops un seksuālā saderība

Kas gan jādara dāmai, kura vēlas iekarot kāda visai pievilcīga Vērša sirdi? Izlasi un uzzini, kuras 5 lietas vīrietim-Vērsim citos cilvēkos šķiet neatvairāmas.

 

1. Izskats nav svarīgākais aspekts, bet tas noteikti nav arī pilnīgi vienaldzīgs

Vērsim rūp, kā tu izskaties. Sevis uzturēšana kārtībā ir obligāts pasākums. Ikviens spēj uzvilkt glītas drēbes, bet lai katru dienu apmeklētu sporta zāli, nepieciešamas īpašas pūles un apņēmība. Tev nav jāizskatās kā topmodelei, bet ņem vērā, ka pūliņu ieguldīšana savā izskatā atmaksāsies ar uzviju. Rūpes par sevi parādīs, ka tev patiesi rūp dzīves kvalitāte. Tas krietni vairāk piesaistīs Vērsi, nekā vienādas krāsas somiņas un kurpju saskaņošana.

2. Nekautrējies parādīt, ka esi viegli ievainojama

Necenties būt ideāla, neviens cilvēks tāds nav. Sarunājoties ar Vērsi noteikti būtu lietderīgi atklāt pāris dzīves laikā pieļautās kļūdas. Pārliecinies, ka pasaki arī to, ka esi no kļūdām mācījusies un tādējādi kļuvusi par labāku cilvēku. Protams, to stāstot tev jāizstaro pašpārliecinātība un dzīves spars, šo vīrieti ar žēlabām nekādi neizdosies piesaistīt.

Lasi vēl: 10 labākie Zodiaka zīmju pāri, kuri pirmajā mirklī var šķist visnotaļ nesaderīgi

3. Atklāj viņam savus patiesos nodomus

Ja vēlies doties uz randiņu, tev nāksies būt pārliecinošai. Savukārt, ja vēlies ilgtermiņa attiecības ar Vērša zīmē dzimušu vīrieti, tad tev jau no sākta gala jāpārliecinās, ka viņš izprot tavus mērķus un ambīcijas. Noteikti izveido tuvākās piecgades plānu. Ja viņš nebūs gatavs ilgstošām attiecībām, tad šis vīrietis noteikti darīs to zināmu uzreiz un bez vilcināšanās. Viņš nevēlas tērēt citu cilvēku laiku, kur nu vēl savu. Ja tu meklē draugu, nevis romantisko partneri, tad nāksies tevi apbēdināt, Vērša draugu loks ir ārkārtīgi šaurs.

4. Parādi, ka esi neatkarīga un spēj par sevi pastāvēt

Vērsi piesaista veiksmīgas sievietes, ja vēlies šo vīrieti sev, tev nāksies pierādīt, ka tiec ar visu galā. Persona, kurai ir parādu parādi, par sevi atstāj bezatbildīga un nekompetenta cilvēka iespaidu. Ja Vērsis vēlēsies dibināt ģimeni, viņš meklēs sievu, kurai ir pastāvīgi ienākumi, nevis tikai izdevumi un parādi, un spēja sēdēt kādam uz kakla. Vieglas dzīves tīkotājām jāmeklē kāds cits vīrietis.
Vērsis “dēles” uzskata par sliktu ieguldījumu. Viņam nepatīk krasās galējībās slīgstoši cilvēki. Pret tiem, kuri viņam patīk, Vērsis būs uzticams un gādīgs.

5. Uzaicini viņu doties pie dabas

Lai piesaistītu Vērsi nav jābūt jogas instruktorei, tomēr nebūt par sliktu nenāks, ja paradīsi, ka tev patīk doties dabā. Vērsis ir sajūsmā par visu, kas saistīts ar dabu, tādēļ tev jābūt spējīgai tikt galā kā ar uzmācīgiem kukaiņiem, tā ar saules svelmi. Nesatraucies, viņam nepatīk tik riskantas nodarbes kā gumijlēkšana, toties nāksies iesaistīties kā pārgājienos un zvejošanā, tā arī nakšņošanā teltīs.

 

Pievienot komentāru