5 zodiaka zīmes, kuras tev varētu salauzt sirdi!

VĒRSIS

Šī zodiaka zīme rada teju ideāla partnera iespaidu. Neskatoties uz viņa mīnusiem, Vērsis ir ļoti uzticīgs, mīlošs un gādīgs partneris, tomēr ik pa laikam šīs zodiaka zīmes pārstāvji izvēlas neīstos partnerus… Un, kad runa ir par nelaimīgām attiecībām, Vērsis tajās vienkārši nevēlas palikt. Tiesa, Vērsis ar tik liela lēmuma veikšanu varētu pat ilgi minstināties, tomēr labā ziņa ir tāda – agri vai vēlu, bet viņš to izdara!

AUNS

Šī zodiaka zīme vienmēr centīsies darīt tā, kā uzskata par pareizu. Daži Auni gadiem ilgi nomokās vienās un tajās pašās attiecībās, kurās nejūtas laimīgi, bet, kad tikuši no tām ārā, nožēlo, ka šādu soli nespēra agrāk. Auns ar attiecību pieredzi pavisam noteikti nemocīs ne sevi, ne otru, tāpēc attiecības pārtrauks mirklī, kad sapratīs, ka vtām vairs nav laimīgas nākotnes.

SKORPIONS

Ir lielas lietas, par kurām Skorpionam ir vienalga, bet tie mazie sīkumi…. Tie mazie sīkumi, kurus citi dara nepareizi, Skorpionu padara teju traku. Ne jau viens, ne jau divi.. trīs.. desmit… bet gan neizskaitāmi! Ikdienā Skorpionam vajag kontroli, un viss ir jādara tā, kā Skorpionam liekas pareizi, bet, ja kāds kaut ko dara pilnīgi otrādi visu laiku, Skorpions vienkārši zaudē pacietību. Šie mazie sīkumi parādās tikai ar laiku, un, ticiet mums, ja tie priekš Skorpiona nav sīkumi, tad viņš jūs noteikti pasūtīs!

Pievienot komentāru