5 zodiaka zīmes, kuras tev varētu salauzt sirdi!

Lūk, kuras zodiaka zīmes tev varētu salauzt sirdi!

Ir cilvēki, kuri mēdz izvēlēties neīstos partnerus, un to saprast tikai pēc laba laiciņa. Tad nu viņi tiek nostādīti lielas izvēles priekšā – turpināt mokas vai vienkārši aiziet no attiecībām. Lai arī cik grūti tas nebūtu, šīs zodiaka zīmes to ir spējīgas izdarīt, tādā veidā nejauši salaužot otra cilvēka sirdi.

JAUNAVA

Jaunavas ir komplicēti partneri, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņi ir tie sliktākie. Patiesību sakot, Jaunavas ir ļoti izvēlīgi, tāpēc, ja esi attiecībās ar viņu – vari justies pagodināts. Jaunavai svarīgi izjust kontroli attiecībās, taču, kad šī kontrole Jaunavai pret otru zūd, tad paralēli zūd arī Jaunavas uzticība un drošības sajūta. Šai zodiaka zīme ir ļoti grūti uzticēties citiem – paranoiski cilvēki, kuri baidās tikt pamesti. Tāpēc, izjūtot šo nespēju otram uzticēties (kontrolēt otru), viņš labāk izvēlas attiecības pārtraukt vispār.

LAUVA

Lauvai patīk mīlēt un tikt mīlētam. Ir svarīgi mīlēt sevi – sev tu esi viss! Jāatzīst, ka reizēm Lauva visu savu mīlestību atdod nepareizajam cilvēkam tik daudz, ka nepaliek mīlestības pašam pret sevi. Ja tā notiek, tad Lauva ir gatavs attiecības pārtraukt uz visiem laikiem. Pārlieku liela pašuzupurēšanās ir cēla, tomēr vienā brīdī, kad no otra nesaņem to pašu, ir gana!

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Pievienot komentāru