5 Zodiaka zīmes, kuras visticamāk sajuks prātā

Ne visi no mums ir pilnīgā mierā un harmonijā ar sevi. Ir tādi cilvēki, kurus kaitina katrs sīkums un nieciņš, kas ar viņiem notiek.. Diemžēl, visiem ir savi putni galvā.. kādam mazāki, bet kādam – pamatīgi lieli un laika gaitā tie mēdz savairoties diezgan lielā daudzumā…

Šoreiz parunāsim par tām psihiski nelīdzsvarotajām zīmēm, kurām dzīves laikā ir vislielākās izredzes nonākt trakomājā. Tādas ir veselas piecas! Protams, varētu pielikt vēl kādas divas vai trīs, bet tām zīmēm tas tik ļoti nedraud kā tām, par kurām tūlīt lasīsiet.

5. vietā – LAUVA

Lauvas nav īpaši pacietīgas būtnes jau pēc dabas. Vispār.. viņiem būtu ieteicams atrast hobiju, kas palīdz nomierināt nervus, pretējā gadījumā, Lauva bezdarbībā ir ļoti neapmierināta Lauva. Dodiet viņam mantiņu ar kuru spēlēties, un viss būs kārtībā! Līdzīgi Skorpionam, sākumā citus novedīs līdz nervu sabrukumam, un tikai pēc tam pats sajuks prātā!

4. vietā – SKORPIONS

Jā, Skorpions ir tikai ceturtajā vietā, bet, tas tikai tāpēc, ka ne visi Skorpioni līdz tam trako namam arī tiek, jo līdz nervu sabrukumam parasti noved citus! Nevarētu teikt, ka viņi ir emocionāli stabili cilvēki, tāpēc varbūt ir vērts pievērsties savai psihiskajai veselībai jau savlaicīgi, pirms vecums ir paspējis to izdarīt!

3. vietā – VĒZIS

Kādā no FIB veiktajiem pētījumiem, par vislielākajiem noziedziniekiem tika dēvēti tieši Vēži. Skaidrs, ka tie, kuri tika atmaskoti uz trakonamu nedevās, bet gan tika notiesāti. Iespējams, ka Vēzim nepieciešamas regulāras sporta aktivitātes, kas palīdzētu izlādēt emocijas. Jo, nu… uz cilvēkiem to gan nebūtu humāni darīt!

2. vietā – AUNS

Godīgi sakot, Auniem jau kopš bērnības būtu nepieciešamas regulāras psihologa konsultācijas, jo viņi ir tik hiperaktīvi un jāsaka, ka pat pārāk traki. Šis nav tas cilvēks, kurš pūlī būs nemanāms. Arī šķietami intravertie Auni ir visai dīvaini…

1. vietā – MEŽĀZIS

Kurš gan to būtu domājis, ka Mežāzim ir vislielākās izredzes nonākt trakomājā?! Iemesls ir pavisam vienkāršs – darbs!

Mežāži pēc dabas ir milzīgi karjeristi un darbaholiķi, kuri ne sevi, ne savu veselību nemēdz saudzēt. Diemžēl, laika gaitā, kad cilvēks pārāk daudz strādā un dienām un naktīm nododas šim priekam, viņš vienkārši var sajukt prātā.

Iemācieties atpūsties – tad arī prātā nesajuksiet!

Pievienot komentāru