5 Zodiaka zīmju pārstāvji, kuri ir vislabākie vīri!

Lai gan sievietēm patīk teikt, ka visi vīrieši ir vienādi, tā nebūt nav – dažs labs ir bezgala romantisks un mīļš, kluss un mierīgs, bet kāds cits ir īsts mačo!

Kuri tad ir tie vislabākie vīri? Vai pēc kāzām viņi patiešām mainās? Vai vislabākie vīri ir tie maigi un saimnieciskie? Vai tomēr “sliktie” puiši?

Lasi vēl: 3 seksuāli pievilcīgākās Zodiaka zīmes; #2 nav nekāds pārsteigums!

Tas laika jājautā tām sievietēm, kuras jau ir precējušās un zina to, kāds tad katras Zodiaka zīmes pārstāvis ir laulībā! To mēs arī izdarījām, un esam apkopojuši top 5 Zodiaka zīmju pārstāvjus, kuri tad ir vislabākie un ideālākie vīri!

 

5. vietu šajā sarakstā ieņem Vēži. Acīmredzot, ka vīrieši, kuri dzimuši šajā Zodiaka zīmē, piesaista mūs ar savu kautrību maigumu un spēju tikt galā ar sadzīves lietām (bieži vien labāk par viņu sievām).

4. vieta ir tikusi Svariem, kas nav nekas pārsteidzošs, jo šie vīrieši kļūs par patiešām lieliskiem vīriem, ja vien viņu sievas zina, kādā virzienā viņus bīdīt, norādot uz to, kādiem tad īsti viņiem konkrētajā brīdī būtu jābūt – saimnieciskiem, uzņēmīgiem, maigiem vai romantiskiem!

3. vietu mēs esam piešķīruši Strēlniekiem, novērtējot viņu spēju nēsāt savu izredzēto uz rokām un sarīkot viņai īstu seksa maratonus. Un pat šis fakts, ka Strēlnieki patiesībā ir ļoti nestabili un brīvību mīloši, neietekmē to, ka viņi ir vieni no vislabākajiem vīriem!

Lasi vēl: Top 3 Zodiaka zīmju pārstāves, kuras ir vislabākās sievas!

Sudrabu savā starpā dala veselas 5 Zodiaka zīmes – Lauva, Jaunava, Mežāzis, Ūdensvīrs un Zivis, jo šo zīmju vīriešus pilnīgi noteikti novērtē ļoti daudzas sievietes!

Bet zelts… zelta medaļu šoreiz iegūst Skorpioni, kas nozīmē to, ka laikam jau sievietes tomēr pievelk “sliktie” puiši, nevis uzticamie un saimnieciskie!

Pievienot komentāru