6 bagātnieka baušļi. Vectētiņa padomi pārtikušai dzīvei

Dažādi naudas rituāli pārticībai ir zināmi jau sen. Un daudzi tiek nodoti no paaudzes paaudzē. Ar tādu dzimtas noslēpumu padalījās kāds vīrs, savukārt viņam to pastāstīja viņa vectēvs – zintnieks.

“Tie kas maz nopelna, parasti saka: “Visu pasaules naudu jau nenopelnīsi!” Šie cilvēki pat nenojauš, ka tas ir viens no galvenajiem bagātu cilvēku nosacījumiem. Tas nozīmē, ka nauda nav galvenais dzīvē, lai gan tieši tā padara dzīvi vienkāršāku un vieglāku, komfortablāku un kvalitatīvāku visās jomās.

Lūk, kādi ir 6 galvenie nosacījumi, kā kļūt bagātam.

  • Strādāt un pirmām kārtām domāt par sevi, savu veselību un par to, ka cilvēkam noteikti ir jābūt laikam priekš saviem tuviniekiem.
  • Neapskaust, neskaitīt svešu naudu, nevienu nenosodīt. Jums nav ne mazākā priekšstata par to, kā tas vai cits bagātnieks ir nopelnījis savu kapitālu. Skaudība sadedzina jūsu pašu enerģiju, nosprostojot naudas plūsmu.
  • Nenovelt atbildību par neveiksmēm uz krīzi vai vēl kaut ko. Viss, kas ar jums notiek, ir jūsu, un neviena cita, darbības rezultāts. Tāpēc, pat kaut ko zaudējot, jūs zināsiet, ka esiet guvis pieredzi, un vairs nekad nepieļausiet šādas kļūdas.
  • Nevienu nekad nemāniet, neko neatņemiet ar varu, nezodziet pat tad, ja neviens to neuzzinās. Izturieties pret citiem tā, kā jūs gribētu, lai izturas pret jums. Ja jūs būsiet godīgs, arī jūs neviens necentīsies apmānīt.
  • Neliedziet sev prieku baudīt dzīvi. Nostādot darbu un uzkrājumus kā galveno mērķi, var aizmirst, ka pēc nāves jums nekas no tā nebūs vajadzīgs.
  • Ceļojumi vai vaļasprieki liek smadzenēm darboties citos virzienos, un tas noved pie nestandarta risinājumiem grūtās darījumu situācijās.

Tikai divi no desmit bagātajiem cilvēkiem savu kapitālu ir saņēmuši mantojumā. Tādēļ nepazemojiet sevi ar domu, ka jūs neko nesasniegsiet. Nu, un ja arī neko nesasniegsiet, tad arī neko nepazaudēsiet. Bet uzkrāt un ieguldīt var sākt jebkurā brīdī.

Tātad, ja ievērosiet šos sešus noteikumus jeb bagātības baušļus, nabadzība ies jūsu mājai ar lielu līkumu.

COMMENTS

Pievienot komentāru