6 netipiski, tomēr ļoti saderīgi zodiakālie pāri

Dvīņi + Skorpions 

Ļaunais, bet atjautīgais pāris

Varētu šķist, ka saderība starp Skorpionu un Dvīņiem ir vairāk negatīva, nekā pozitīva, bet šie abi spēj ļoti labi sadzīvot viens ar otru. Abām šīm zīmēm ir ļoti spēcīga personība, un viņiem abiem nerada nekādas problēmas norādīt uz to, kurš šeit ir atbildīgais. Skorpiona spraigums un Dvīņu spēja mainīt savu personību uz pasūtījuma, rada iespaidu, ka viņi ir biedējošs, taču viens otram ideāli piemērots pāris.

 

Lauva + Mežāzis

Spēka pāris

Šķiet, ka šis Lauvas un Mežāža savienojums ir pārlieku traks, lai vispār spētu pastāvēt. Taču, ja runa ir par pāri, kur abi divi strādās melnām mutēm attiecību dēļ, tad šis noteikti ir tas gadījums. Viņi ir zināmi kā spēka pāris, jo abi divi ir tendēti panākumiem, slavai, kā arī abi vēlas daudz naudas. Viņi zina, kā uzturēt normālas attiecības, neesot pārak uzbāzīgi vai atkarīgiem viens no otra.

 

Jaunava + Svari

“Tas” pāris

Jaunava un Svari ir tas pāris, kas ir daudz agstāki par pārējiem. Būdami vieni viņi ir vienlīdz lieliski un pievilcīgi – gan iekšēji, gan ārēji – bet kopā viņi rada neapturamu spēku. Šo zodiaka zīmju pāris ir teju pārāk stiprs šai pasaulei, bet viņi kaut kā iemanās to visu paveikt. Abi spēj izcelt viens otra spējas, padarot šīs attiecības pārpildītas ar skaistumu un mīlestību.

 

Strēlnieks + Ūdensvīrs

Sociālo karotāju pāris

Teikt, ka Strēlnieks un Ūdensvīrs prot skaļi pateikt savas domas, ir kā nepateikt neko. Līdzko kāda no šīm zodiaka zīmēm cīnās par to, kam tic, viņi darīs visu iespējamo, lai šai dzīvē kaut ko mainītu.

Katrs pats par sevi viņi ir ļoti spēcīgi un kopā viņi rada karotāju, kas vienlaikus cīnās par taisnību.

 

Auns + Vēzis

Pasakainais pāris

Auni ir tā zodiaka zīme, kurai patīk būt pasaku varoņiem, turklāt viņiem neizsakāmi patīk, ka visi viņos ir neprātīgi iemīlējušies.

Viņi ir bruņinieki spožās bruņās, kas vienā rāvienā saviļņo savu princesi (šajā gadījumā Vēzi), paķer to sev līdz un aizjāj baltā zirgā uz savu pili.

Vēzis ne vienmēr zina, kā tas ir – būt bruņiniekam staltā zirgā, tādēļ ir labi, ka viņiem blakus ir Auns, kas spēj likt viņiem justies droši un pasargātiem. Auna bramanība un Vēža mīlestība pret rūpēm padara šo par lielisku un saderīgu savienību.

 

Vērsis + Zivis

Pāris, kur “stress rada stresu”

Gan Vērsis, gan Zivis ļoti labi sader viens ar otru – līdzko viens sāk stresot un nespēj tikt galā ar situāciju, otrs paņem situāciju savās rokās un palīdz tikt ar visu galā. Lai gan viņi paši nespēj tikt galā ar sevi un ar faktu, ka viņu stress rada stresu par stresu, šis pāris spēj nomierināt viens otru ar gardu maltīti un labu filmu, līdz viņi atkal kļūst pavisam mierīgi.

Avots: yourtango.com

Pievienot komentāru